Super Nintendo World Direct presentatie samenvatting

Super Nintendo World Direct presentatie samenvatting

Nintendo heeft officieel hun Super Nintendo World Direct-presentatie uitgebracht, die ons behoorlijk wat van het park heeft laten zien.

Als je de afgelopen twee jaar de nieuwsverslagen van Super Nintendo World hebt gevolgd, dan is de kans groot dat de Direct niets belangrijks had dat je nog niet eerder had gehoord.

video
play-rounded-fill

The Direct geeft echter een diepgaande blik op Super Nintendo World. Miyamoto geeft zelfs een complete rondleiding door het gebied en vertelt over elk hoekje en gaatje van de dingen die je daar kunt zien en doen. Als je er details over aan het inhalen bent, doet de Direct hier goed werk.

Het voelt en ziet er allemaal super uit

Bezoekers zullen merken dat ze door een gigantische kettingpijp bewegen, samen met verlichte lijnen om het effect te geven dat ze erdoorheen gaan! Aangezien de videogames spelers nooit echt hebben laten zien hoe het eruit ziet in groene pijpen, is dit de eerste keer dat bezoekers het interieur van een game kunnen ervaren!

Wanneer je de pijp verlaat, loop je de binnenhal van Peach’s Castle binnen – een heel bekend gezicht voor Super Mario 64-spelers! Het heeft zelfs het ontwerp met een zonpatroon op de vloer, evenals een portret van Bomb-omb Battlefield uit de game. Het portret is holografisch en laat Bowser Jr. zien terwijl je er langs loopt.

En als ze het park binnenstappen, komen ze uit de ingang van Peach’s Castle zelf! Het glas-in-loodportret van Peach is zelfs zichtbaar boven de ingang.

Kinopio’s Cafe

Kinopio’s Cafe (Toad’s Cafe) zal van buitenaf de uitstraling hebben van een Toadhuis. Bij het betreden van het café worden bezoekers begroet door een Chef Toad. Als ze het zitgedeelte binnenlopen, vinden ze een prachtige hal met verschillende Super Mario-power-ups die het plafond sieren. Meer “ramen” laten ook zien dat andere Padden maaltijden bereiden in de keuken!

Miyamoto gaf ook een voorproefje van enkele gerechten die bezoekers bij het eetcafe kunnen bestellen. Deze omvatten de Super Mario Burger en Super Mushroom Pizza Bowl. (Dat zag er echt lekker uit)

Bandactiviteiten

Shigeru Miyamoto liet ook meer interessante en leuke activiteiten zien die bezoekers kunnen ondernemen met de speciale Power-Up Band-accessoire van het themapark! Tijdens het toeren door het park bracht Miyamoto opnieuw de aandacht op de? Blok, dat één munt genereert wanneer je van onderaf stoot. Deze munt komt terecht in de totale telling van de bezoeker, die kan worden gevolgd met een speciale mobiele app.

Miyamoto plaagde een andere Power-Up Band-activiteit die zich in de buurt van een slapende piranha-plant zal bevinden, maar heeft er geen verdere details over onthuld.

Shigeru introduceerde een nieuwe Power-Up Band-activiteit die de vorm aanneemt van een echte minigame. Bezoekers starten het spel door hun band te scannen bij het sleutelsymbool – waarna ze op het juiste moment een krijgsgevangenenblok moeten raken om een ​​groene schaal naar boven te sturen om een ​​”sleutel” te bemachtigen.

Later in de tour betreedt Miyamoto een ondergrondse locatie, waar bezoekers tegen normale bruine blokken kunnen stoten om munten te verkrijgen. Bezoekers kunnen ook hun banden scannen naar symbolen op de muren om speciale afbeeldingen te laten verschijnen, zoals een 8-bit Bowser! Een later deel van deze locatie doet bezoekers krimpen, zodat ze gigantisch kunnen raken? blokkeert in plaats daarvan.

Al met al … ik wil gaan .. OF en daar hoop ik nog meer op, ik hoop dat een vergelijkbare versie van het park zijn weg naar Europa vindt.

Ad