Super Nintendo World Japan – Eerste jubileum

Super Nintendo World Japan – Eerste jubileum

Vorige week was het de eerste verjaardag van Super Nintendo World Japan, dat vorig jaar debuteerde in Universal Studios Japan op 18 maart 2021.

Het park heeft op de dag van het jubileum een ​​speciale jubileumceremonie gehouden. Op het Super Star Plaza speelde een fanfare het grondthema uit het originele Super Mario Bros., en J.L. Bonnier, de CEO van Universal Studios Japan, verscheen samen met Mario en Luigi om iedereen te bedanken voor hun steun het afgelopen jaar.

Eerste jubileum

Gasten kunnen vanaf nu tot 31 maart een limited edition eerste verjaardagssticker ontvangen in het park als extraatje. Ze kunnen ook unieke stempels krijgen met hun Power Up Band en de Universal Studios Japan-app.

Ten slotte voert Universal Studios Japan een Twitter-campagne waarin fans gratis toegang tot het park kunnen winnen. Om zich te kwalificeren, moeten spelers het aantal 1-Up-paddenstoelen voorspellen in de afbeelding van de post.

Over Super Nintendo World

Super Nintendo World is een themagedeelte in Universal Studios Japan dat nu wordt gebouwd in Universal Studios Hollywood, Universal Studios Singapore en Universal’s Epic Universe in Universal Orlando Resort. De sectie heeft als thema Nintendo-videogametitels, met name het merk Mario en zijn meerdere subseries, als resultaat van een samenwerking tussen Nintendo en Universal Parks & Resorts.

Ad