Super Nintendo World (US) – Taillelimiet voor Mario Kart attractie

Super Nintendo World (US) – Taillelimiet voor Mario Kart attractie

De lanceringsdatum van Super Nintendo World in Universal Studios Hollywood komt snel dichterbij en er wordt nu meer informatie vrijgegeven, waarbij de focus van dit materiaal ligt op bezoekbeperkingen.

Taillelimiet

De Wall Street Journal heeft een beperking ontdekt die stelt dat gasten van Super Nintendo World die in de attractie met Mario Kart-thema willen rijden, dit niet kunnen doen als hun taille 40 inch of meer is . Deze beperking is van toepassing op gasten met een taille die groter is dan gemiddeld. Hoewel Nintendo en Universal Studios Hollywood nog niet officieel over de kwestie hebben gesproken, is de beperking ingevoerd vanwege mogelijke veiligheidsoverwegingen. Op 17 februari opent Super Nintendo World officieel zijn deuren voor het grote publiek.

“Onze eerste prioriteit is altijd de veiligheid van de gasten en de medewerkers”, zegt Jim Seay, president van attractiefabrikant Premier Rides, die achtbanen heeft gebouwd voor de Six Flags-, SeaWorld- en Universal Studios-parken. Premier Rides is verantwoordelijk voor de bouw van achtbanen op alle drie deze pretparken. “Om een ​​balans tussen beide te vinden, doen we er alles aan om de attracties zo toegankelijk mogelijk te maken.”

Grotere individuen kunnen echter mogelijk niet passen in attracties die volledig omsloten zijn. “Als je elke stoel op maat maakt voor de grootst mogelijke persoon, garandeer je dat een kleiner kind niet kan rijden”, zegt Jim Shull, die meer dan 30 jaar werkte als Disney Imagineer, wat de term is voor de ontwerpers van pretparken. door Walt Disney Company. “Als je elke stoel op maat maakt voor de grootst mogelijke persoon, garandeer je dat een kleiner kind niet kan rijden.”

Ad