Super Nintendo World Website en Mario Kart Ride Promo gelekt

Super Nintendo World Website en Mario Kart Ride Promo gelekt

Op Vimeo ontdekten fans een reeks verborgen videoclips die voorvertoningen leken te zijn voor de officiële Super Nintendo World-website, waarvan werd gespeculeerd dat ze van de webdesigner waren.

De verborgen videoclips bieden kijkers een uitgebreide rondleiding door de site, inclusief ontwerpweergave, overgangen en meer. De video’s gaan zelfs zover dat ze foto’s laten zien van echte mensen die genieten van enkele van de attracties en attracties die aanwezig zullen zijn wanneer het park wordt geopend, met name de Mario Kart attractie.

https://twitter.com/ThomasPussyCat/status/1290910155845120004

Super Nintendo World – Attractie details

De video’s bevatten aanvullende details over de attractie van Mario Kart en Yoshi, “Toad’s Cafe” en meer: ​​

De Mario Kart-attractie, die volgens deze naam mogelijk ‘ Mario Kart: Koopa’s Challenge ‘ wordt genoemd, wordt als volgt beschreven:

  • Een aantal banen vol verrassingen verschijnen voor je met de nieuwste technologie die uniek is voor het park!
  • Rittijd: ~ 5 minuten
  • Aantal ruiters: 4
  • Hoogtebeperkingen: 42 ″ (106,7 cm)

De Yoshi-attractie, mogelijk Yoshi’s Adventure genoemd, wordt als volgt beschreven:

Stap op Yoshi’s rug, volg Captain Kinopio en ga op schattenjacht, kijk naar het paddenstoelenrijk vanaf Mount Beanpole en veel plezier!

Het restaurant in de buurt krijgt mogelijk de naam Kinopio’s Cafe .

De bijbehorende app voor mobiele telefoons die Mobile Mario heet, wordt als volgt beschreven:

  • Koppel je smartphone om speelgeschiedenis, munten en digitale postzegels te zien! Speldata zijn ook toegankelijk bij speciale checkpoints.
  • Door te koppelen met je smartphone kun je je plezier naar een hoger niveau tillen. Maak van je reis naar Super Nintendo World een superspel. Verzamel munten en postzegels en controleer je ranking. Klim naar de top van de tafel om nummer één te worden!

Veel informatie die vrijwel allemaal vast lijkt te staan. Ik hoop persoonlijk dat de hele pandemie op een bepaald moment verdwijnt en dat we een reis naar Japan kunnen maken om alles te bekijken. Omdat het allemaal klinkt alsof ik het geweldig zou vinden!