Temtem – Uitgebreide serverproblemen direct na vroege toegang release

Temtem – Uitgebreide serverproblemen direct na vroege toegang release

Door Pokemon geïnspireerde MMO Temtem ging live op Steam early access, ver vooruit op de geplande lancering op consoles in 2021.

video
play-rounded-fill

Kort nadat het spel live was gegaan, werden de servers snel overweldigd door tienduizenden spelers die gretig het nieuwe gigantische monstervangspel voor meerdere spelers probeerden. Veel spelers moesten uren wachten om binnen te komen, en zelfs dan zouden ze waarschijnlijk worden losgekoppeld of geraakt met enorme lag en andere bugs.

Ontwikkelaar onderneemt actie

Gelukkig reageerde Crema snel op de problemen en bracht hij een hele reeks hotfixes uit om de game te stabiliseren. Hoewel sommige spelers nog steeds problemen hebben met inloggen, zijn de meeste fouten met lag, co-op en andere problemen kennelijk opgelost.

Het is Super Effective

Het is duidelijk dat het feit dat Temtem met deze problemen wordt geconfronteerd, aantoont dat er een extreem hoge vraag is naar een monstervangende game in het MMO-genre, misschien veel hoger dan de ontwikkelaars hadden gerekend.

En al met al is dit een goede zaak, want dankzij vroege toegang krijgt Crema hopelijk de kans om al deze problemen op te lossen voordat de game volledig op pc en op consoles wordt vrijgegeven.

Ad