The Super Mario Bros. Movie – Game Awards Mushroom Kingdom video

The Super Mario Bros. Movie – Game Awards Mushroom Kingdom video

Bij The Game Awards 2022 was de Super Mario Bros. Movie aanwezig, dat was een gegeven. Keegan-Michael Key, die de stem van Toad inspreekt, kwam langs in de studio om ons een nieuwe videoclip te laten zien. Pad was, zoals je zou verwachten, hier het middelpunt van ieders aandacht. Wanneer Mario in de video voor het eerst het Mushroom Kingdom bezoekt, wordt hem de enorme stad getoond die in het koninkrijk ligt.

video
play-rounded-fill

De Super Mario Bros.-film

Illumination en Nintendo werken samen aan de productie van een nieuwe animatiefilm die gebaseerd zal zijn op de Super Mario Bros.-wereld. In Noord-Amerika staat de release van de film gepland op 7 april 2023 en in Japan op 28 april 2023.

De film is geregisseerd door Aaron Horvath en Michael Jelenic (die samen werkten aan Teen Titans Go! en Teen Titans Go! To the Movies), en het scenario is geschreven door Matthew Fogel (The LEGO Movie 2: The Second Part, Minions van Illuminations: de opkomst van Gru). De filmsterren Keegan-Michael Key als Toad, Chris Pratt als Mario, Anya Taylor-Joy als Princess Peach, Charlie Day als Luigi, Jack Black als

Chris Meledandri, oprichter en CEO van Illumination, en Shigeru Miyamoto, een medewerker van Nintendo, zijn verantwoordelijk voor het maken van de video. De film zal over de hele wereld worden uitgebracht door Universal Pictures, dat samen met Universal Pictures en Nintendo ook een co-financier van het project zal zijn.

De eerste vertoning van The Super Mario Bros. Movie staat gepland voor 7 april 2023.