The Super Mario Bros. Movie heeft de classificatie PG

The Super Mario Bros. Movie heeft de classificatie PG

The Motion Picture Association heeft de Super Mario Bros. Movie zijn definitieve beoordeling gegeven. We weten nu dat de film de PG-classificatie krijgt omdat deze is toegevoegd aan de officiƫle database.

We weten niet zo veel over The Super Mario Bros. Movie, in tegenstelling tot ESRB-beoordelingen, die vaak veel informatie over een game geven. De lijst zegt alleen dat The Super Mario Bros. Movie een PG is voor actie en mild geweld.

PG, maar waarom?

De eerste trailer voor The Super Mario Bros. Movie kwam eerder deze maand uit, na lang wachten. Het gaf mensen hun eerste blik op de animatie en een hint van hoe Chris Pratt als Mario, Jack Black als Bowser en Keegan-Michael Key als Toad eruit zullen zien (die trouwens een nummer improviseerde). Khary Payton bevestigde later dat hij de stem van de pinguĆÆnkoning was.

Anya Taylor-Joy als Peach, Charlie Day als Luigi, Seth Rogen als Donkey Kong, Fred Armisen als Cranky Kong, Sebastian Maniscalco als Spike, en dat zijn nog maar enkele van de andere geweldige rollen van de cast. Charles Martinet, die Mario’s stem in de games geeft, zal ook verschijnen.

De Super Mario Bros.-film zou in december uitkomen, maar werd eerder dit jaar uitgesteld. Nu komt het uit op 7 april 2022.