The Super Mario Bros. Movie – Officiële posters

The Super Mario Bros. Movie – Officiële posters

Nintendo heeft onlangs een nieuwe teaser voor The Super Mario Bros. Movie onthuld, maar waar een film is, is zoveel meer…

Nintendo en Universal Studios hebben ook veel officiële posters voor de film uitgebracht, inclusief de hoofd- en bijpersonages. Er zijn vooral posters voor Mario, Luigi, Princess Peach, Toad, Donkey Kong en Bowser.

The Super Mario Bros. Movie

Een nieuwe animatiefilm gebaseerd op het universum van Super Mario Bros. wordt geproduceerd door Illumination en Nintendo. De film wordt uitgebracht op 7 april 2023 in Noord-Amerika en op 28 april 2023 in Japan.

De film, geregisseerd door Aaron Horvath en Michael Jelenic (medewerkers aan Teen Titans Go!, Teen Titans Go! To the Movies) naar een scenario van Matthew Fogel (The LEGO Movie 2: The Second Part, Illuminations’ Minions: The Rise of Gru), met Chris Pratt als Mario, Anya Taylor-Joy als Princess Peach, Charlie Day als Luigi, Jack Black als Bowser, Keegan-Michael Key als Toad

De film is gemaakt door Chris Meledandri, oprichter en CEO van Illumination, en Shigeru Miyamoto van Nintendo. Universal Pictures en Nintendo zullen de film cofinancieren, die wereldwijd zal worden gedistribueerd door Universal Pictures.