The Super Mario Bros. Movie – Officiële trailer

The Super Mario Bros. Movie – Officiële trailer

Een gloednieuwe animatiefilm gebaseerd op het Super Mario Bros.-universum is zojuist uitgebracht door Illumination en Nintendo. De film wordt uitgebracht op 7 april 2023 in Noord-Amerika en op 27 april 2023 in Japan.

video
play-rounded-fill

Samenvatting van de Super Mario Bros. Movie Direct

Samen met de officiële filmtrailer is de officiële Nintendo Direct-uitzending waarin de film wordt aangekondigd, beschikbaar gesteld. Shigeru Miyamoto opende de Direct door de 40-jarige geschiedenis en invloed van de Super Mario-videogames te bespreken. Hij bedankte ook de spelers voor het zo lang volhouden van deze spellen.

Chris Meledandri van Illumination werd ook aan ons voorgesteld. Hij deelde zijn kennis van de productie en gaf updates over waar de film zich op verschillende punten in zijn ontwikkeling bevindt.

De held van de film, Chris Pratt, vertelde toen over zijn vroege herinneringen aan het spelen van het spel in een wasserij. Samen met onze hoofdpersoon sprak Jack Black, die de schurk speelt, zijn enthousiasme uit voor zowel de film als zijn rol.

Ten slotte debuteerde de Direct met de langverwachte officiële trailer, waarin Mario, Toad en Luigi elk een paar woorden leveren die dienen als een voorproefje van hun acteerwerk in de film terwijl Bowser een koninkrijk van pinguïns verovert.

>