The Super Mario Bros. Movie – Tweede, officiële trailer

The Super Mario Bros. Movie – Tweede, officiële trailer

Nintendo heeft aangekondigd dat de tweede trailer voor The Super Mario Bros. Movie vandaag zal worden uitgebracht via een Super Mario Bros. Movie Nintendo Direct. De Direct heeft plaatsgevonden en er is een nieuwe trailer gepubliceerd zoals beloofd.

video
play-rounded-fill

Sommige zijn misschien bedorven door de release van enkele officiële posters gisteravond laat, maar de teaser geeft een eerste glimp van Luigi, Donkey Kong en Princess Peach.

Een officiële trailer

Zelfs met een tweede trailer is het nog steeds moeilijk te geloven dat dit echt is: Nintendo werkte samen met Illumination om een ​​volwaardige geanimeerde Super Mario Bros.-film te maken. Terwijl de vorige video zich concentreerde op de antagonist van de franchise, Bowser, richt deze video zich op de mooie Italiaanse loodgieters, Mario en Luigi, en de vele, vele games die ze leiden.

De film Super Mario Bros. komt uit op 7 april 2023 en ja, Chris Pratt blijft Mario inspreken. We horen hier meer van zijn problematische accent, maar ook meer van zijn broer Luigi (Charlie Day), de rest van de cast, en verschillende verwijzingen naar Mario-spellen zoals Donkey Kong, Smash Bros. en, ja, zelfs Mario Kart .

Behalve Pratt en Day speelt Anya Taylor-Joy Peach, Jack Black speelt Bowser, Keegan-Michael Key speelt Toad, Seth Rogen speelt Donkey Kong, Fred Armisen speelt Cranky Kong, Kevin Michael Richardson speelt Kamek en Sebastian Maniscalco speelt Spike.

Afgezien van hun stemmen, laat de trailer duidelijk zien hoe verbluffend en helder de animatie van de film is. Visueel behandelen de teams deze foto als de megafranchise die het is.

We weten nog steeds niet zeker of de film zal voldoen aan de verwachtingen van een merk dat al meer dan 50 jaar in een of andere vorm bestaat. Maar als dat zo is, en de film is een succes, dan loopt de verbeelding met ideeën voor toekomstige films die Nintendo eindelijk op zijn gemak zou kunnen voelen om te maken. De Super Mario Bros. Movie is niet alleen het begin van een toekomstige Mario-serie, maar ook het begin van een Nintendo Cinematic Universe.

De Super Mario Bros. film komt op 7 april uit in de bioscopen.

Ad