The Super Mario Bros. Movie’s looptijd is 85 minuten lang

The Super Mario Bros. Movie’s looptijd is 85 minuten lang

Het is meer dan twee maanden geleden dat Nintendo ervoor koos om het stilzwijgen over de geanimeerde Super Mario Bros.-film te doorbreken. Het is voorlopig rustiger, maar er is deze week een intrigerend gerucht naar boven gekomen. De Mario-film staat vermeld op de website van theaterketen Cinepolis. Volgens de lijst duurt de film 85 minuten, of ongeveer anderhalf uur.

De film Super Mario Bros. komt op 7 april 2023 uit in de bioscopen.

Over de Super Mario Bros. film

Een nieuwe animatiefilm gebaseerd op het universum van Super Mario Bros. wordt geproduceerd door Illumination en Nintendo. De film wordt uitgebracht op 7 april 2023 in Noord-Amerika en op 28 april 2023 in Japan.

De film, geregisseerd door Aaron Horvath en Michael Jelenic (medewerkers aan Teen Titans Go!, Teen Titans Go! To the Movies) naar een scenario van Matthew Fogel (The LEGO Movie 2: The Second Part, Illuminations’ Minions: The Rise of Gru), met Chris Pratt als Mario, Anya Taylor-Joy als Princess Peach, Charlie Day als Luigi, Jack Black als Bowser, Keegan-Michael Key als Toad

De video is gemaakt door Chris Meledandri, oprichter en CEO van Illumination, en Shigeru Miyamoto van Nintendo. Universal Pictures en Nintendo zullen de film cofinancieren, die wereldwijd zal worden gedistribueerd door Universal Pictures.

Ad