The World Ends With You The Animation – 90 Seconden Preview

The World Ends With You The Animation – 90 Seconden Preview

Square Enix onthulde eerder The World Ends With You The Animation – een anime-bewerking van The World Ends With You.

Hoewel de première nog ver weg is, kun je nu een mooie blik werpen op het begin van het verhaal van de serie! Square Enix heeft een speciale 90 seconden durende preview uitgebracht voor de onderstaande show – waar hoofdrolspeler Neku wakker wordt in een Shibuya die een beetje vreemder is dan normaal.

video

The World Ends With You: The Animation Story

The World Ends With You: The Animation zal in wezen hetzelfde verhaal bevatten als het originele spel. Het volgt de 15-jarige Neku Sakuraba die wakker wordt in het hart van Tokio met een nummer op zijn hand.

Nadat Neku een bizar sms-bericht op zijn telefoon heeft gekregen, beseft hij al snel dat dit niet de Tokyo is die hij kent en dat hij vastzit in een alternatieve versie. Om zijn leven terug te winnen, moet Neku het Reaper’s Game winnen door in één week een reeks taken in de stad af te ronden.

Serie-directeur Kazuya Ichikawa zei dat het animeteam een ​​paar wijzigingen in het verhaal heeft aangebracht, zodat het beter vloeit in het showformaat. Hij verklaarde ook dat het afgebeelde Tokio de moderne metropool zal weerspiegelen in plaats van de versie uit 2007.

Zo is elke klaptelefoon gratis geüpgraded naar een smartphone!

The World Ends With You De animatie debuteert wereldwijd in 2021.