Trademarks Pokemon X/Y hernieuwd in Japan

Trademarks Pokemon X/Y hernieuwd in Japan

The Pokemon Company is eigendom van Nintendo, Creatures Inc. en Game Freak, en alle drie deze bedrijven hebben onlangs een aantal van hun handelsmerken opnieuw geregistreerd op de Japanse markt.

Volgens recente rapporten hebben alle drie de firma’s met succes hun handelsmerken opnieuw geregistreerd in Japan voor de Pokemon X- en Pokemon Y-emblemen. Deze vernieuwing vindt plaats op hetzelfde moment als de 10e verjaardag van de twee games die verantwoordelijk waren voor het begin van de 6e generatie Pokemon in 2013.

Aangezien het de bedoeling is dat handelsmerken in Japan na 10 jaar vervallen, is de meest redelijke verklaring voor deze verlenging dat dit wordt gedaan om te voorkomen dat het handelsmerk voor deze logo’s verloren gaat. Hoewel een officiële rechtvaardiging voor deze verlenging niet werd vermeld, is dit de meest logische redenering.

Dat gezegd hebbende, beginnen sommige fans te speculeren dat dit ook zou kunnen betekenen dat The Pokemon Company aankomende projecten voorbereidt die verband houden met deze twee games, of het nu gaat om een ​​remake, een nieuwe game die zich afspeelt in de regio Kalos, of misschien een gerelateerde DLC voor Pokemon Scarlet en Violet. Deze speculatie is gebaseerd op het feit dat The Pokemon Company onlangs heeft aangekondigd dat het een nieuwe generatie Pokemon-spellen gaat uitbrengen.

Over Pokémon X & Y

Reis naar de Kalos-regio, een plek die in het geheim is gehuld, terwijl je je eerste stappen zet in de richting van de volgende evolutie van Pokémon en kies een van de drie startende Pokémon die pas onlangs zijn gevonden.

Begin je reis door dit rollenspel door een van de drie recent opgegraven beginnende Pokémon te selecteren: een Grass-type Chespin, een Fire-type Fennekin of een Water-type Froakie. Elk van deze Pokémon heeft een uniek type. Elk is uitgerust met een unieke set speciale technieken, en als het deelneemt aan gevechten, zal het ervaring opdoen, waardoor het in kracht groeit en uiteindelijk evolueert.

Je reis door de Pokémon-wereld gaat een nieuwe fase in met de release van Pokémon X en Y. Van de geplaveide steegjes van Lumiose City tot de meest afgelegen gebieden van de wildernis, de hele stervormige Kalos-regio wordt naar leven in dit spel. Lumiose City is een bloeiende metropool en er valt hier veel te ontdekken en te beleven, van de herkenbare toren in het centrum van de stad tot de levendige winkels die krioelen van de mensen.

Er zijn een handvol recent gevonden Pokémon die ernaar uitkijken je te ontmoeten. Sylveon is een nieuw gevonden evolutie van Eevee en er is een onbekende Pokémon die op de een of andere manier aan Mewtwo is gekoppeld. Gogoat is een Grass-type Pokémon die zo enorm is dat hij mensen op zijn rug kan dragen. Daarnaast is er Xerneas, een legendarische Pokémon die onlangs is gevonden.

Bereid je voor om de Kalos-regio binnen te gaan, gewapend met je gloednieuwe Pokédex, en begin een gloednieuwe reis met Pokémon!

Ervaar voor het eerst een gloednieuwe modus van 3D-gameplay in een draagbare Pokémon-game Reis voor de allereerste keer naar de Kalos-regio en ontmoet Pokémon die nog maar net zijn gevonden