Universal Studios Hollywood – Super Nintendo World – Mario Kart: Bowser’s Challenge

Universal Studios Hollywood – Super Nintendo World – Mario Kart: Bowser’s Challenge

De attractie Mario Kart: Bowser’s Challenge in Super Nintendo World is aangekondigd door Universal Studios Hollywood.

video
play-rounded-fill

Het themapark in Japan biedt iets soortgelijks aan, genaamd Mario Kart: Koopa’s Challenge. Volgens Universal Studios Hollywood zullen “gasten en fans worden ondergedompeld in een van ‘s werelds grootste, meest interactieve ervaringen die ze ooit hebben meegemaakt” in de toekomstige faciliteit in Californië. Het combineert augmented reality, projectiemapping-technologie en fysieke decorstukken langs een rijdend rijpad.

Betreed Super Nintendo World

Gasten gaan Super Nintendo World binnen via de legendarische Warp Pipe om de attractie “Mario Kart: Bowser’s Challenge” in Bowser’s Castle te ontdekken.

Deze creatieve prestatie zal bezoekers onderdompelen in een multidimensionale ervaring die klassieke landschappen uit de Mario Kart-games nabootst, waarbij geen twee races hetzelfde zijn. “Mario Kart: Bowser’s Challenge” is ook een van de meest ingewikkelde attracties in de entertainmentindustrie.

De verfijnde rit is een multi-zintuiglijk feest van kleur, geluid en beweging dat gasten uitnodigt om door een vertrouwde omgeving te navigeren door het creatieve gebruik en de integratie van op het hoofd gemonteerde augmented reality (AR)-brillen – een belangrijk onderscheidend punt dat dit bepaalt rij apart van andere attractieparken.

Gasten springen aan boord van Mario Kart-auto’s met vier zitplaatsen in stadionstijl, geïnspireerd op de videogame uit de ingewanden van Bowser’s Castle, zetten hun AR-bril op… Ze gaan naar de races met een 3-2 -1 GAAN! signaal van Lakitu.

Het idee is eenvoudig maar motiverend en moeilijk, en het zal bezoekers van alle leeftijden aanspreken, ongeacht de game-expertise. Gasten manoeuvreren door cursussen onder water en in de lucht als onderdeel van Team Mario om te strijden voor de Golden Cup terwijl ze munten verzamelen om Team Bowser te verslaan en te winnen.

Als een boeiende en repetitieve ervaring met een reeks resultaten, verhoogt “Mario Kart: Bowser’s Challenge” de inzet voor bezoekers.

Super Nintendo World debuteert begin 2023 in Universal Studios Hollywood. Fans kunnen nu een bezoek brengen aan de Feature Presentation-winkel, die producten verkoopt zoals Mario en Luigi-gerelateerde kleding, beroemde hoofddeksels en een verscheidenheid aan pluche personages zoals Mario, Luigi, Yoshi en Bowser.