Universal Studios Hollywood – Super Nintendo World Store

Universal Studios Hollywood – Super Nintendo World Store

De eerste Super Nintendo World-winkel is geopend in Universal Studios Hollywood.

Hoewel het belangrijkste themaparkonderdeel van Super Nintendo World pas in 2023 opengaat, kunnen bezoekers al verschillende Nintendo-merchandise kopen in de Super Nintendo World Feature Presentation-winkel in het bovenste gedeelte van het park. Knuffels van Mario en Luigi, evenals unieke shirts en petten van Super Nintendo World, behoren tot de uitgelichte items.

Theme Park Shark zorgde voor een video om een ​​idee te krijgen van de pas geopende winkel;

video
play-rounded-fill

Over Super Nintendo World

Het creatieve, meeslepende en langverwachte themagebied SUPER NINTENDO WORLD gaat in 2023 in première in Universal Studios Hollywood en is daarmee de eerste SUPER NINTENDO WORLD die in de Verenigde Staten wordt geopend.

In 2021 debuteerde SUPER NINTENDO WORLD in Universal Studios Japan en ontving enorme lovende kritieken van consumenten en critici. De lancering in de VS van SUPER NINTENDO WORLD in Universal Studios Hollywood zal bezoekers van themaparken en Nintendo-enthousiastelingen meenemen naar de werelden van Mario, Luigi en Princess Peach, waardoor ze ondergedompeld worden in hun boeiende rijk.

SUPER NINTENDO WORLD is gemaakt in samenwerking met Nintendo en de visionairs van Universal Creative om opwindend entertainment te bieden met innovatieve technologische prestaties, geïnspireerd op personages en videogames die generaties Nintendo-fans al meer dan 40 jaar boeien.

De meeslepende regio zal een visuele weergave zijn van levendige kleuren en architecturale inventiviteit, gelegen in een nieuw vergroot deel van het themapark, en zal een baanbrekende rit en interactieve plekken bevatten waar het hele gezin van kan genieten. Winkelen en eten met een thema dragen bij aan de hele ervaring.

Terwijl het aftellen naar de spannende lancering van het land begint, zal Universal Studios Hollywood een make-over presenteren van zijn iconische Feature Presentation-winkel met SUPER NINTENDO WORLD-thema, die binnenkort wordt geopend. Het bevindt zich direct binnen de hoofdingang van het themapark en klanten kunnen hun enthousiasme voor het debuut van het land in 2023 uiten door producten te kopen zoals Mario en Luigi-gerelateerde kleding en beroemde personage-petten. Een reeks pluche personages, waaronder Yoshi, Mario, Bowser en Luigi in verschillende maten, zal ook te koop zijn.

Ad