Warned Collectors verdwenen met het geld van klanten?

Warned Collectors verdwenen met het geld van klanten?

Warned Collectors, een vorig jaar opgericht bedrijf, was oorspronkelijk van plan om hun eerste releases van Nintendo Switch, Pankapu en Dungeon Rushers, respectievelijk op 17 april en 8 mei 2019 te lanceren.

En ze waren van plan om Zombie Night Terror op 5 juni 2019 uit te brengen:

Warned Collectors hebben geen van de drie hierboven genoemde spellen verzonden. Volgens deze e-mail die in mei 2019 werd verzonden, beweerden ze dat Pankapu in mei 2019 in productie ging, een maand na de oorspronkelijke releasedatum:

Voelt niet goed aan

Nu proberen veel klanten die deze spellen van Warned Collectors hebben gereserveerd hun geld terug te krijgen, maar het bedrijf is stil gebleven sinds hun laatste update op 30 mei. Sinds die dag zijn verzoeken om terugbetaling niet beantwoord.

Dear collector, Be patient.On was delayed these are things that happen. we are sorry for that. But do not worry the number 1 Switch and ps4 will be delivered soon. We will announce new dates for the following as well.Thank you for your patience and sorry for the delay.
— Warned Collectors Games (@WarnedCollector) May 30, 2019

Velen vermoeden dat ze een oplichterij zijn en rapporteren ze aan de autoriteiten voor onderzoek. Wat denk je dat er aan de hand is?