Zie hoe LEGO de gigantische LEGO Bowser bouwde die op Comic-Con werd gebruikt

Zie hoe LEGO de gigantische LEGO Bowser bouwde die op Comic-Con werd gebruikt

Een paar maanden geleden hebben Nintendo en LEGO op Comic-Con een 14 meter hoog standbeeld van LEGO King Bowser neergezet, genaamd ‘King-Sized’. Dit was om de release van een LEGO-figuur met dezelfde naam te vieren.

video
play-rounded-fill

Als aanvulling op de release van de figuur heeft LEGO een kijkje achter de schermen uitgebracht die laat zien hoe de figuur is gemaakt. Dit omvat de planningsfase van het ontwerpen van het gebouw en het bouwproces zelf. De figuur zelf kostte 3.290 uur en 663.900 stenen om in elkaar te zetten.

Bowser, de grote baas

Als je bouwt, pronkt en speelt met LEGO Super Mario, The Mighty Bowser, kun je genieten van de koning van de Koopa’s. Deze bouwbare figuur heeft een vuurbalwerper en een knop waarmee je Bowsers hoofd en nek kunt bewegen. De spikes op Bowsers rug zijn gemaakt van nieuwe LEGO-stukken die in oktober 2022 uitkomen. Zijn handen en armen bewegen ook.

Speel met anderen

Laat de Mighty Bowser zien op het gevechtsplatform gemaakt van Legoblokjes. Er zijn twee torens die hij kan neerhalen, een verborgen POW Block en een Action Tag. Je kunt LEGO Mario, LEGO Luigi of LEGO Peach bevechten met The Mighty Bowser en het platform van een LEGO Super Mario Starter Course. Deze set is een geweldig cadeau voor iedereen die van Super Mario houdt en is leuk voor het hele gezin. Het wordt geleverd met stapsgewijze instructies om u te helpen het samen te stellen.