Zieke proof of concept – Petitie al op 15K om Mortal Kombat-trilogie opnieuw te maken

Zieke proof of concept – Petitie al op 15K om Mortal Kombat-trilogie opnieuw te maken

Eyeballistic Games heeft een droom: het wil Mortal Kombat Trilogy opnieuw maken en in 2016 gaf Mortal Kombat-medebedenker Ed Boon al zijn steun aan het project.

Helaas, volgens de maker, had IP-eigenaar Warner Bros. niet het gevoel dat het spel wereldwijd meer dan 100.000 exemplaren zou verkopen, omdat hij het onrendabel achtte. In de vijf jaar daarna heeft Eyeballistic zijn positie echter verstevigd en is klaar om zijn waarde te laten zien. In werkelijkheid wil Eyeballistic momenteel Mortal Kombat Trilogy herbouwen met behulp van Unreal Engine 5, heeft het een paar proof-of-concept ervoor gebouwd en is een petitie begonnen om Warner Bros. de wens voor een dergelijk project te tonen. De petitie heeft al meer dan 15.000 handtekeningen ontvangen.

Petitietijd

In de petitie is Eyeballistic vrij precies geweest over zijn doelen: het is van plan een remake van Mortal Kombat Trilogy UE5 uit te brengen voor $ 39,99 voor Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox One X en pc, inclusief online matchmaking, wereldwijde leaderboards en naadloze rollback-enabled online spelen, evenals 4K-kwaliteit en 60 frames per seconde indien van toepassing. Zodra de petitie 100.000 handtekeningen heeft verzameld, is het de bedoeling om hiermee contact op te nemen met Warner Bros. en dan misschien crowdfunding te gebruiken om interesse voor de game vast te stellen.

video
play-rounded-fill

Get it over here!!!

Eyeballistic heeft een paar proof-of-concept-video’s ontwikkeld voor een remake van Mortal Kombat Trilogy die zowel buitengewoon eenvoudig als esthetisch prachtig zijn. Zoals te zien is, is het gewoon Scorpion en Baraka in een relatief statische scène, stilstaand maar inactieve gebaren maken – maar het ziet er fantastisch uit. En op dit moment is dat meer dan genoeg om de interesse van mensen te wekken.

Als je een remake van Mortal Kombat Trilogy UE5 op hedendaagse platforms wilt zien, teken dan de petitie hier; https://www.change.org/p/ben-bell-kickstart-campaign-for-mortal-kombat-trilogy-remake-with-ue5. De game debuteerde oorspronkelijk in 1996 op de PlayStation 1 en Nintendo 64, en de grootste claim op roem was destijds de grote selectie personages en podia.