3DS update versie 11.16.0-48 patch notes

3DS update versie 11.16.0-48 patch notes

Nintendo heeft een nieuwe firmware-update uitgebracht voor de 3DS, versie 11.16.0-48, die nu beschikbaar is voor alle 3DS-bezitters.

Geen grote verrassing, maar er is hier niet veel. In de officiĆ«le patch-opmerkingen van Nintendo staat: “Er zijn verdere verbeteringen aangebracht aan de algehele stabiliteit van het systeem en er zijn andere kleine wijzigingen aangebracht om de gebruikerservaring te verbeteren.”

3DS laatste update

Nintendo Switch is lange tijd de belangrijkste focus van Nintendo geweest, dus het is niet verwonderlijk dat deze update niet erg spannend is. Sinds medio 2015 deelt het bedrijf min of meer dezelfde patch-opmerkingen voor alle 3DS-updates.

Versie 9.6.0-24 was de laatste belangrijke patch voor de 3DS. Hiermee konden gebruikers een nieuwe Home Menu Layout-instelling gebruiken waarmee ze tot acht verschillende versies met verschillende arrangementen van thema’s en softwarepictogrammen konden opslaan en laden. Het gaf de Theme Shop ook meer categorieĆ«n en amiibo-instellingen voor de reguliere 3DS, de 3DS XL en de 2DS.

Het verkrijgen van de 11.16.0-48 3DS-update is gemakkelijk voor iedereen die dat wil. Ga vanuit het startmenu naar systeeminstellingen, klik op ‘Andere instellingen’, scrol naar rechts en klik op ‘Systeemupdate’. Als je naar de systeeminstellingen gaat, zou je het laatste versienummer in de rechterbenedenhoek van het bovenste scherm moeten kunnen zien.