Mario Kart 7 – versie 1.2 update

Mario Kart 7 – versie 1.2 update

Als je het kunt geloven, is er zojuist een gloednieuwe update voor Mario Kart 7 met versienummer 1.2 live gegaan. We hebben het in feite over de Mario Kart-game voor de 3DS, en niet de Mario Kart 8 Deluxe-versie voor de Switch.

Nintendo heeft de patch-opmerkingen beschikbaar gesteld, hoewel deze niet veel nieuwe informatie bevatten. Alleen de volgende verklaring wordt door het bedrijf afgelegd: “Verschillende problemen zijn gecorrigeerd om de algehele game-ervaring te verbeteren.”

Dataminers kunnen de patch op een later tijdstip bekijken om meer informatie over de wijziging te krijgen. Voorlopig blijft echter veel ervan een mysterie. Het is niet duidelijk waarom Nintendo ervoor zou kiezen om het spel na zo’n lange tijd te updaten; het is tenslotte meer dan tien jaar geleden dat Mario Kart 7 in 2011 zijn debuut maakte op 3DS.

Over Mario Kart 7

Naarmate de racewereld groter en beter wordt – en de derde dimensie bereikt – kun je door de lucht zweven en in de diepten van de oceaan duiken.

Je kunt nu niet alleen je skelter naar hartenlust personaliseren, maar je kunt ook zelf plaatsnemen op de bestuurdersstoel en sturen door gebruik te maken van motion controls. Dit is een aanzienlijke verbetering ten opzichte van het vorige systeem.

Het plezier van online spelen met andere mensen is ook aanzienlijk vergroot. Je kunt het opnemen tegen individuen die fysiek dichtbij zijn, of je kunt internet gebruiken om op geheel nieuwe manieren te strijden tegen spelers van over de hele wereld!

  • Speel op de grond, in het water en in de lucht!
  • Stel uw ideale voertuig samen uit gespecialiseerde componenten.
  • Ontdek tegenstanders van over de hele wereld!
  • U kunt sturen door de first-person camera te gebruiken en uw systeem naar links en rechts te kantelen.

Over Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart 8 Deluxe wordt enkele jaren na de eerste release nog steeds ondersteund door Nintendo. De game heeft zojuist de derde batch downloadbaar materiaal (DLC) verkregen die is meegeleverd met de Booster Course Pass, en er zal in 2023 nog meer content worden uitgebracht. Als onderdeel van de meest recente update is bovendien een nieuwe functie genaamd Custom Items toegevoegd. inbegrepen.