502’s Arcade in ontwikkeling

502’s Arcade in ontwikkeling

502 Studios heeft aangekondigd dat er nu een bloemlezing van razendsnelle arcadegames genaamd 502’s Arcade wordt ontwikkeld voor de Nintendo Switch.

We hebben momenteel geen releaseperiode gepland voor iets anders dan de uitdrukking “binnenkort beschikbaar”.

video
play-rounded-fill

Over 502’s Arcade

Het doel van de vele games in 502’s Arcade is dat spelers de top van het klassement bereiken (dagelijks, wekelijks en altijd) in hun respectievelijke categorieën. De game heeft verschillende gameplay-stijlen, zoals een kerker-crawler die plaatsvindt in een procedureel gegenereerde tempel en spelers uitdaagt om boze geesten te binden; een puzzel die spelers opdraagt ​​te voldoen aan de eisen van een drukke toverdrankwinkel; en meer. De moeilijkheidsgraad varieert van spel tot spel, maar er zijn een aantal mijlpalen die spelers onderweg moeten behalen.

De ontwikkelaar, 502 Studios, beweert dat hun project “dat goede oude gevoel van rivaliteit zal oproepen dat je kreeg tijdens een bezoek aan de speelhal.” Gebruikers zullen echter ook “gewoon plezier kunnen hebben en zichzelf kunnen pushen door te proberen alle prestaties voor elk spel te verzamelen”. Je bent vrij om te kiezen hoe lang je wilt spelen, of het nu een paar minuten of een paar uur is.

502’s Arcade kan in de Nintendo eShop worden gekocht als digitale download voor de Nintendo Switch. In de niet al te verre toekomst zullen we meer berichtgeving hebben, inclusief een definitieve releasedatum.