9 Years of Shadows komt in 2022

9 Years of Shadows komt in 2022

9 Years of Shadows, een oprecht Metroidvania-project voor Nintendo Switch, wordt ontwikkeld door Freedom Games en Halberd Studios. De releasedatum is vastgesteld voor het vierde kwartaal van 2022.

Een fatale nacht van verdriet en oude magie veranderde onomkeerbaar het leven van een klein kind, evenals al het andere zoals de mensheid het kende. Negen jaar lang is de wereld gehuld in duisternis, waardoor elk item en alles van kleur, plezier en vooral hoop wordt beroofd.

video
play-rounded-fill

Over 9 Years of Shadows

Veel moedige mensen hebben geprobeerd de verdorven diepten van Talos Castle binnen te gaan, een lang verlaten weeshuis waar de vloek vandaan kwam. Op één na hebben ze allemaal gefaald. Europa’s ontmoedigende doel ligt voor de hand, alleen gewapend met haar hellebaard en pure moed: nader het kasteel, ontdek de bron van duisternis en herstel de kleur van de vlaktes voordat het te laat is.

Europa zal echter niet alleen zijn op haar zoektocht. Europa ontmoet Apino, een charmante magische beer met het vermogen om te genezen, de corruptie te zuiveren en zijn kameraden te verdedigen, op haar meest wanhopige moment.

Apino kan dodelijke raketten afvuren op tegenstanders, vergrendelde deuren ontgrendelen en Europa beschermen tegen aanvallen op afstand tijdens het verkennen van het kasteel.

Verkrijg elementaire pantsers om je vechtkunsten te verbeteren. Beheers de kracht van bliksem, water, aarde en vuur om een ​​breed scala aan vijanden te verslaan.

Gebruik de elementen in je voordeel terwijl je door het slagveld navigeert, verras monsters terwijl je van pantser wisselt en ontketen krachtige combinaties. Leer zwemmen tegen watervallen, navigeren door ondergrondse tunnels en glijden door warme luchtstromen om toegang te krijgen tot verborgen locaties en hun mysteries te leren kennen.

Ontmoet mysterieuze songwriters die je bij je taak zullen helpen. Michiru Yamane en Norihiko Hibino treden speciaal op als NPC’s en makers van verschillende nummers die zijn ingesteld op 432 Hz, een ontspannende frequentie die wordt gebruikt in wat bekend staat als helende muziek. En muziek is meer dan op het eerste gezicht lijkt. In de schaduw wachten verborgen bazen met muzikale aanvalspatronen om toe te slaan. Muziek is inderdaad de rode draad die gameplay en plot verbindt; van het verzamelen van muzieknoten tot het spelen van een heilzaam slaapliedje om je gezondheid aan te vullen, muziek is alles behalve de ziel van het spel.