A Boy and His Blob – fysieke editie

A Boy and His Blob – fysieke editie

Limited Run Games heeft aangekondigd dat de Switch-versie van A Boy and His Blob een fysieke release zal hebben.

Er zijn twee versies: basic en Deluxe. De Deluxe Edition bevat een fysiek exemplaar van de game, een soundtrack, een omkeerbare poster van 18 x 24 inch en een stofomslag.

Over een jongen en zijn klodder

Toen de verschrikkelijke keizer de planeet Blobolonia tirannie oplegde, slaagde een moedige klodder erin om te vertrekken op zoek naar hulp. Na een noodlanding op aarde ontmoet de blob een onverwachte held in de vorm van een klein kind. Ze moeten allemaal samenwerken om terug te keren naar Blobolonia en de verschrikkelijke keizer te vernietigen. Dit heldenduo heeft niets anders dan de kracht van vriendschap en een zak vol jelly beans die de klodder kan veranderen in vermakelijke en gevarieerde uitrusting om je mee te nemen op een ongelooflijke reis.

De bewerking van David Crane’s NES-klassieker door WayForward is een zijwaarts scrollende puzzelplatformgame die zowel door kinderen als volwassenen wordt genoten. Spelers besturen een klein kind terwijl hij door de omgeving navigeert, tegenstanders verslaat en puzzels oplost met behulp van een vriendelijke klodder en een paar jelly beans. Een verbluffende 2D-handgetekende animatiereis van de aarde naar Blobonia.

Functies

  • Dompel jezelf onder in een vrolijk verhaal gepresenteerd via verbluffende handgetekende en geanimeerde afbeeldingen!
  • Voer jelly beans aan de blob om 15 handige transformaties te activeren, zoals de Tangerine Trampoline, Licorice Ladder en Root Beer Rocket. Doorkruis 40 prachtige levels vol verborgen rijkdommen via bossen, moerassen, tunnels, de Blobolonian Outskirts en zelfs de keizerlijke citadel!
  • Verzamel schatkisten om toegang te krijgen tot 40 nieuwe moeilijkheidsgraden die je vaardigheden tot de ultieme test zullen stellen!

De fysieke editie van A Boy and His Blob zal beschikbaar zijn voor pre-order op 13 mei 2022.

Ad