A Boy and His Blob: Retro Collection fysieke release gedetailleerd

A Boy and His Blob: Retro Collection fysieke release gedetailleerd

Limited Run Games heeft meer informatie verstrekt over de aanstaande fysieke release van A Boy and His Blob: Retro Collection voor de Nintendo Switch. Dit werd voor het eerst onthuld in juni vorig jaar, maar op dat moment was er zeer weinig informatie beschikbaar.

Zowel een normale editie als een klassieke editie van A Boy and His Blob: Retro Collection zal beschikbaar zijn voor aankoop op Switch. De laatste wordt geleverd met een soundtrackbundel met twee schijven, een paar sleutelhangers in de stijl van vintage cartridges en beide games verpakt in een nostalgische doos in de vorm van een Game Boy.

Deze Retro-collectie bevat de originele Nintendo Entertainment System (NES)-versie van A Boy and His Blob: Trouble on Blobolonia, evenals de Game Boy-versie van The Rescue of Princess Blobette. Ervaar een reis door je geheugen en beleef enkele van de meest memorabele platformervaringen aller tijden opnieuw, maar vergeet niet je jellybeans mee te nemen!

A Boy and His Blob: Trouble on Blobolonia (NES)

Blob is helemaal afgereisd van de verre planeet Blobolonia op zoek naar een jongere van de aarde die hem kan helpen bij het redden van zijn thuisplaneet.

Ga met hem mee op deze ongelooflijke reis terwijl je de raadselachtige grotten diep onder de grond verkent op zoek naar rijkdom. Ga daarna naar Blobolonia en ga daar de strijd aan met de corrupte heerser.

Lees meer over de ongelooflijke honger die Blob heeft naar jellybeans, en over de vele veranderingen die optreden bij elke smaak. Zoek uit hoe je deze geometrische vormen kunt gebruiken om zelfs de moeilijkste uitdagingen te omzeilen. A Boy and His Blob is een ongelooflijk avontuur boordevol hilarische gastoptredens van een grote groep mensen.

The Rescue of Princess Blobette (Game Boy)

Dat klopt, de door gummibonen geobsedeerde Blob en zijn standvastige Earth-boy sidekick maken hun triomfantelijke terugkeer in een geheel nieuwe escapade! Deze keer brengen de avonturen van het duo hen naar het koninklijk kasteel van Blobolonia, de thuisplaneet van Blob, waar ze een poging doen om de lieftallige prinses Blobette te redden uit de klauwen van de verraderlijke Antagonistische Alchemist. Prinses Blobette wordt momenteel gevangen gehouden door de Antagonistische Alchemist.

In de diepten van het labyrint van het kasteel komen onze helden verborgen kamers, sluwe vallen en gevaarlijke barrières tegen. Sluit je bij hen aan terwijl ze deze uitdagingen aangaan! Maar niet alles is verloren, want deze twee mensen hebben iets buitengewoon unieks tussen hen: wanneer het kind Blob een bepaald type jelly bean geeft, verandert Blob op wonderbaarlijke wijze in een nieuwe vorm die dit moedige duo kan gebruiken om zo ongeveer alles wat de Alchemist te omzeilen kan omzeilen. kan dromen.

Bevat zowel de Amerikaanse als de Japanse versie van het spel, waardoor spelers de onderscheidende kwaliteiten van elke iteratie kunnen vergelijken en contrasteren.

Draagbare muziekspeler Geniet van de respectievelijke originele soundtracks van de games.

Vanaf 3 februari 2023 kunnen klanten pre-orders plaatsen voor de fysieke exemplaren van A Boy and His Blob: Retro Collection for Nintendo Switch.