A Hat In Time – 4 x groter …

A Hat In Time – 4 x groter …

De langverwachte Nintendo Switch-port voor A Hat in Time is eindelijk vrijgegeven, maar veel spelers hebben geklaagd over de prestaties en de bestandsgrootte.

Inhoudsopgave (TOC)

Maar waarom?

Helaas … ja, er is een grote maar. Hoewel het niet ongebruikelijk is om pc- en PS4-games zoals Dragon Quest XI S en Valkryia Chronicles 4 te horen krimpen in bestandsgrootte nadat ze zijn overgedragen naar de Nintendo Switch, is A Hat in Time het tegenovergestelde.

Nintendo Switch-eigenaren waren geschokt nadat ze ontdekten dat A Hat in Time maar liefst 16 GB aan ruimte op de Nintendo Switch in beslag neemt. Dat is een paar gigabytes meer dan The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Dragon Quest XI S.

Dat lijkt nogal raar omdat het spel veel kleiner is.

Waarom?

Ook onverklaarbaar is het feit dat de Switch-poort het dubbele van de pc-versie in beslag neemt en ongeveer 4 keer groter is dan de PS4-versie, die 4 GB aan ruimte in beslag neemt. Dit leidde ertoe dat sommige spelers Gears for Breakfast bekritiseerden omdat ze de Nintendo Switch-versie van A Hat in Time slecht hadden geoptimaliseerd.

video
play-rounded-fill

We hopen alleen maar dat Gears for Breakfast luistert naar de gegeven feedback en ervoor zorgt dat deze worden opgelost voordat de fysieke release van de game plaatsvindt. Ter referentie zou dat 8 november moeten zijn.

Maar we zijn onzeker of ze daartoein staat zullen zijn … en dat zal gamers zeker nog meer van streek maken.