A Highland Song aangekondigd

A Highland Song aangekondigd

Inkle, een ontwikkelaar en uitgever, heeft aangekondigd dat A Highland Song, een verhalend avontuur met ritme- en overlevingscomponenten, naar de Nintendo Switch komt. Er is geen releasedatum bekend. Na de sprong vind je een trailer en een overzicht van het spel.

video
play-rounded-fill

Over A Highland Song

Het complot

Moira McKinnon is nog nooit in de buurt van water geweest.

Ze woonde al vijftien jaar met haar moeder in een bescheiden huis aan de rand van de Schotse Hooglanden als ze een brief krijgt van haar oom Hamish die haar aanmoedigt om naar de kust te gaan. Er wacht haar een fantastisch cadeau als ze zijn vuurtoren op tijd voor de zonnewende kan bereiken…

Moira vlucht daardoor.

Het heelal

Elke berg in de Hooglanden heeft een verhaal te vertellen, en elke vallei resoneert met muziek. Reuzen sluimeren, geesten zingen, vogels brengen berichten over en adelaars nemen de doden mee naar het hiernamaals.

Maar de rotsen van de Hooglanden zijn hard en de toppen zijn ijskoud – de reis van Moira zal moeilijk zijn.

Kun jij haar helpen om tijdig door deze kronkelige wildernis te navigeren?

De situatie

A Highland Song is een verhalende avonturengame van inkle, de studio achter 80 Days, Heaven’s Vault en het onverwachte succes Overboard van vorig jaar.

Verken heuvels die doorkruist zijn met paden (sommige versleten, andere buiten de gebaande paden) die vol staan ​​met verhalen, verloren voorwerpen, echo’s en herinneringen.

Beklim toppen om perspectief te krijgen en je volgende stap te plannen. Dan, synchroon met de muziek, spring, schuif en spring over de dalen.

En wees voorbereid om vele malen terug te keren, aangezien een enkele reis niet genoeg zal zijn om de diepste mysteries van de Hooglanden te ontdekken.

Met een combinatie van handgetekende animatie, impressionistisch geschilderde landschappen en dynamische verlichting/weerseffecten, brengt dit zijwaarts scrollende 2,5D-avontuur de Hooglanden tot leven.

De soundtrack

Laurence Chapman componeerde de soundtrack van de game, uitgevoerd door twee meermaals bekroonde giganten uit de Schotse folkscene, Talisk en Fourth Moon. Deze twee bands, festivalroyalty’s, combineren briljant instrumentaal spel met snelle, fantasierijke ritmes om nieuwe melodieën in oude vormen te creëren die worden uitgevoerd met schoonheid, intensiteit en branie.

Ad