Advance Wars 1+2 releasedatum wordt gedeeld zodra deze is bepaald

Advance Wars 1+2 releasedatum wordt gedeeld zodra deze is bepaald

WayForward ‘s Advance Wars Re-Boot Camp 1+2 is een game die al is voltooid, maar die ontbrak in de recente Nintendo Direct-presentatie.

Het spel is een paar keer vertraagd. Het zou in december 2021 uitkomen, maar het werd verschoven naar april 2022. Nadat Rusland Oekraïne was binnengevallen, werd het nog meer teruggedrongen. De verzameling Advance War-remakes heeft nog steeds geen releasedatum, dus Stephen Totilo van Axios sprak met Nintendo of America om erachter te komen wat er met de game aan de hand is. Een van de vertegenwoordigers van het bedrijf vertelde hem: “De release is uitgesteld. Zodra de nieuwe datum is vastgesteld, laten we het je weten.”

Over Advance Wars Re-Boot Camp 1+2

Als tactisch adviseur van het Orange Star Army heb je de leiding over een leger in strategische turn-based gevechten. Terwijl je land-, lucht- en zee-eenheden over het slagveld verplaatst, moet je je vaardigheden gebruiken. Dood vijandelijke eenheden en neem hun steden en bases over om te winnen en de vrede te bewaren. Terwijl je verschillende eenheden over verschillende kaarten leidt, moet je in de gaten houden hoe het terrein en het weer van de game veranderen. Deze remake heeft twee campagnes die betrekking hebben op wat er gebeurde in Advance Wars en Advance Wars 2: Black Hole Rising.

Vecht met bevelvoerende officieren die weten wat ze doen

Je kunt je land verdedigen met de hulp van Andy, Max, Sami en andere bevelvoerende officieren, die elk hun eigen specialiteiten en CO-krachten hebben. Andy kan eenheden opknappen, terwijl Sami troepen sterker kan maken. Je tegenstanders kunnen ook hun eigen CO-vaardigheden gebruiken. Zowel op het slagveld als in het verhaal zijn de CO’s die je tijdens beide campagnes tegenkomt erg belangrijk.

Stel wat vrienden bij elkaar en kijk wie de beste strateeg is.

Als je niet probeert de vrede te bewaren in een van de twee campagneverhalen, kun je je legerbevelvoerende vaardigheden laten zien in de Versus-modus*. Op tientallen kaarten kunnen maximaal vier mensen vechten. Elke speler kiest een commandant uit een van beide campagnes en kan zijn CO-krachten op een slimme manier gebruiken om het verloop van de strijd te veranderen. Je kunt je manier van vechten veranderen door opties te kiezen zoals fondsen per geallieerde basis en oorlogsmist.