AEW: Fight Forever Update 1.11: Bugfixes en spannende veranderingen

AEW: Fight Forever Update 1.11: Bugfixes en spannende veranderingen

Samenvatting:

Ontdek de nieuwste update voor AEW: Fight Forever met versie 1.11, met een groot aantal bugfixes en spannende veranderingen. THQ Nordic heeft ijverig problemen aangepakt om de gameplay-ervaring te verbeteren, waaronder oplossingen voor bevriezing van het opnieuw afspelen van gameplay, crashes van leaderboards, problemen met zwart scherm in online wedstrijden en worstelaars die door de mat vallen tijdens hersenkrakers op de ladder. Bovendien zullen fans een boeiende wijziging opmerken, aangezien de naam van de finisher van Malakai Black is gewijzigd in ‘THE END’.

Houd ons in de gaten voor de officiële releasedatum van de update op het Nintendo Switch-platform en maak je klaar om jezelf onder te dompelen in verbeterde worstelactie en gameplay-stabiliteit.


AEW: Fight Forever Update 1.11

In een recente aankondiging is er opwindend nieuws over AEW: Fight Forever opgedoken. De langverwachte update 1.11 zal de algehele game-ervaring voor fans verbeteren. Laten we eens kijken naar de hoogtepunten van deze update en de verschillende bugfixes bekijken die zijn geïmplementeerd.

Hoogtepunten patchnotes

De ontwikkelaars hebben ijverig verschillende prominente problemen in AEW: Fight Forever aangepakt met de release van update 1.11. Deze omvatten het oplossen van de bevriezing van het opnieuw afspelen van de gameplay die optrad bij het indrukken van de knop “Opties”. Bovendien zijn crashes die zijn opgetreden bij het meerdere keren openen van de leaderboards met succes opgelost.

Een andere belangrijke bug die is verholpen, is het zwarte schermprobleem dat spelers ervaren tijdens online wedstrijden met Custom Arena geselecteerd door de host. Worstelaars die door de mat vallen tijdens hersenkrakerbewegingen op de ladder zijn ook verholpen, wat zorgt voor een naadloze wedstrijdervaring.

Bovendien is een opmerkelijke verandering die in deze update is geïntroduceerd, de wijziging van de naam van de finisher van Malakai Black van “BLACK MASS” in het meer suggestieve “THE END”.

AEW: Fight Forever Update-uitrol

De update wordt momenteel geleidelijk uitgerold op verschillende platforms, zodat spelers kunnen profiteren van de verbeteringen en bugfixes. Het is echter belangrijk op te merken dat de releasedatum voor de update op het Nintendo Switch-platform enigszins is vertraagd. Spelers die reikhalzend uitkijken naar de update op de Switch zullen wat meer geduld moeten oefenen.

Gedetailleerde uitleg over bugfixes

Oplossing van probleem met opnieuw afspelen van gameplay

Een van de kritieke problemen die in update 1.11 zijn verholpen, is de bevriezing van het opnieuw afspelen van gameplay. Voorheen kwamen spelers een frustrerende situatie tegen waarbij het spel vastliep na het indrukken van de knop “Opties” tijdens het opnieuw spelen van het spel. Met deze update behoort dat probleem nu tot het verleden, waardoor spelers kunnen genieten van ononderbroken gameplay en soepel door herhalingen kunnen navigeren.

Leaderboards Crash Fix uitgelegd

Een andere belangrijke oplossing die in deze update is geïntroduceerd, heeft betrekking op crashes die optraden bij het meerdere keren openen van de leaderboards. De ontwikkelaars hebben met succes het onderliggende probleem geïdentificeerd en opgelost, waardoor stabiele prestaties zijn gegarandeerd bij het bladeren door de leaderboards. Spelers kunnen zich nu bezighouden met het competitieve aspect van het spel zonder bang te hoeven zijn voor crashes.

Probleem met zwart scherm online opgelost

Spelers die online wedstrijden speelden met een aangepaste arena die door de gastheer was geselecteerd, hadden eerder te maken met een frustrerend probleem met een zwart scherm. Dit probleem is grondig onderzocht en effectief opgelost in update 1.11. Nu kunnen spelers naadloos online wedstrijden spelen zonder onderbrekingen op een zwart scherm.

Fix die zorgt dat worstelaars niet meer door de mat vallen tijdens Ladder Brainbuster

Een van de belangrijkste bugfixes in update 1.11 lost een probleem op waarbij worstelaars onverwachts door de mat vielen tijdens hersenkrakerbewegingen op de ladder. Deze eigenaardige storing verstoorde niet alleen het verloop van de wedstrijd, maar belemmerde spelers ook om verder te komen. Met deze update hebben de ontwikkelaars het probleem echter met succes verholpen. Spelers kunnen nu ladderbrainbusters uitvoeren zonder bang te hoeven zijn dat worstelaars vast komen te zitten of wedstrijden worden onderbroken.

Naamswijziging van Malakai Black’s Finisher

In een verrassende wending hebben de ontwikkelaars besloten om de finishernaam van Malakai Black, een van de prominente personages in AEW: Fight Forever, te veranderen. Voorheen bekend als “BLACK MASS”, wordt zijn finisher nu “THE END” genoemd. Deze verandering voegt niet alleen een uniek gevoel toe aan het personage, maar sluit ook aan bij het algemene thema en de uitstraling van Malakai Black. Fans van het spel en liefhebbers van worstelen zullen deze intrigerende wijziging ongetwijfeld waarderen.

Conclusie

Tot slot, THQ Nordic’s aankondiging van de AEW: Fight Forever update 1.11 zorgt voor een golf van opwinding bij spelers. De patch-opmerkingen onthullen een reeks bugfixes die de gameplay-ervaring aanzienlijk verbeteren. Van het aanpakken van vastlopende gameplay-herhalingen en crashes van leaderboards tot het oplossen van problemen met zwarte schermen tijdens online wedstrijden en het repareren van worstelaars die door de mat vallen, de ontwikkelaars hebben laten zien dat ze toegewijd zijn aan het leveren van een gepolijste en plezierige game-ervaring.

Bovendien voegt de verandering in de naam van de finisher van Malakai Black van “BLACK MASS” in “THE END” een vleugje intrige en persoonlijkheid toe aan het personage. Spelers kunnen uitkijken naar het verkennen van de bijgewerkte functies en verbeterde stabiliteit terwijl de update geleidelijk wordt uitgerold op verschillende platforms.

Veelgestelde vragen
  • V1: Wanneer is de AEW: Fight Forever-update beschikbaar voor de Nintendo Switch?
    • A: De releasedatum voor de update op het Nintendo Switch-platform is nog niet bevestigd. Blijf op de hoogte voor officiële aankondigingen over de beschikbaarheid.
  • V2: Heb ik nog steeds toegang tot mijn gameplay-herhalingen na het updaten naar versie 1.11?
    • A: Ja, met de nieuwe update is het probleem met het bevriezen van het opnieuw afspelen van gameplay opgelost. Je kunt nu zonder onderbrekingen toegang krijgen tot en genieten van je herhalingen.
  • V3: lost de update andere bekende problemen in AEW: Fight Forever op?
    • A: Hoewel de focus van deze update voornamelijk ligt op bugfixes, werken de ontwikkelaars voortdurend aan het verbeteren van de algehele game-ervaring. Houd toekomstige updates in de gaten die aanvullende problemen kunnen verhelpen.
  • V4: Zijn er nieuwe functies of toevoegingen in update 1.11 behalve bugfixes?
    • A: Update 1.11 richt zich voornamelijk op bugfixes en stabiliteitsverbeteringen. Blijf echter altijd op de hoogte van officiële aankondigingen, aangezien ontwikkelaars mogelijk nieuwe functies introduceren in toekomstige updates.
  • V5: Hoe blijf ik op de hoogte van toekomstige updates en aankondigingen voor AEW: Fight Forever?
    • A: Het wordt aanbevolen om de officiële socialemediakanalen van AEW: Fight Forever en THQ Nordic te volgen voor het laatste nieuws, updates en aankondigingen over de game.