Alan Wake Remastered komt

Alan Wake Remastered komt

Remedy Entertainment heeft aangekondigd dat Alan Wake, de veelgeprezen Xbox- en pc-game, wordt geport naar de Nintendo Switch als Alan Wake Remastered.

Alan Wake Remastered werd vorig jaar gelanceerd op Xbox One en PlayStation 4, en er gingen geruchten dat het uiteindelijk zijn weg naar de Nintendo Switch zal vinden. De aankondiging werd gedaan in de video over de jubileumupdate van Alan Wake. Alan Wake 2 werd ook genoemd, maar het zal ergens in de toekomst worden uitgebracht op de PS5 en Xbox Series X|S. Alan Wake Remastered wordt een port van de Xbox One- en PlayStation 4-game, waarbij de Nintendo Switch-versie wordt beheerd door het Virtous Games-team.

video
play-rounded-fill

Over Alan Wake Remastered

In Alan Wake Remastered moet je tegen het licht vechten.

Keer terug naar het raadselachtige gehucht Bright Falls in deze remaster van Remedy Entertainment’s (Control, Max Payne) bekroonde filmische actiegame, inclusief bijgewerkte graphics en extra functies.

Alan Wake, een verontruste romanschrijver, begint aan een verwoede jacht op zijn vermiste vrouw, Alice. Na haar vreemde verdwijning uit het dorp Bright Falls in de Pacific Northwest, vindt hij pagina’s van een horrorfictie die hij beweert te hebben geschreven, maar zich niet kan herinneren.

Wake wordt snel gedwongen te twijfelen aan zijn gezond verstand terwijl het verhaal zich pagina voor pagina voor zijn ogen ontvouwt: een vijandige geest van magische duisternis neemt iedereen die hij tegenkomt over en keert hen tegen hem.

Hij heeft geen andere keuze dan te vechten tegen de machten van de duisternis, alleen uitgerust met een zaklamp, een revolver en de verbrijzelde stukken van zijn bewustzijn. Zijn aangrijpende tocht om antwoorden te vinden op het verbijsterende raadsel waarmee hij wordt geconfronteerd, zal hem tot diep in de nacht voeren.

Belangrijkste kenmerken van Alan Wake Remastered

De hele Alan Wake-ervaring

Alan Wake Remastered bevat het basisspel en de twee verhalende uitbreidingen, The Signal en The Writer. Het spannende, episodische plot zit vol verrassende wendingen, hartverscheurende cliffhangers en felle uitbarstingen van actie waarbij meer dan kogels nodig zijn om de duisternis te verdrijven.