Alan Wake Remastered – Prestaties verbeterd met de laatste update

Alan Wake Remastered – Prestaties verbeterd met de laatste update

Degenen die Alan Wake Remastered voor Nintendo Switch al hebben gekocht, kunnen nu een nieuwe update downloaden die zojuist is uitgegeven door Remedy en beschikbaar is voor de game. De huidige versie van de game zou op dit moment 1.0.1 moeten zijn.

Als gevolg van de relatieve eenvoud van de update zijn er geen patch-opmerkingen om te publiceren. Het “verbetert de algehele framerate en prestaties”, aldus een officiële tweet, “vooral wanneer de game in gedockte modus wordt gespeeld.”

Destijds was de aankondiging van Alan Wake Remastered op Switch spannend; toch verliep de lancering van de game niet bepaald goed. Individuen die meededen aan het spel zagen dat er een probleem was met de uitvoering. Ondanks het doel van 30 frames per seconde, waren er tijdens het spel merkbare kwaliteitsverminderingen, waardoor het allesbehalve soepel verliep. Tijdens het spelen in een dock waren de problemen meer merkbaar dan normaal.

We verwachten dat de problemen met de framesnelheid die de game teisterden, zijn opgelost nu de Alan Wake Remastered-update is uitgebracht. We houden u op de hoogte als er nieuwe informatie over de situatie naar voren komt.

Over de Alan Wake Remastered

Vecht met Light in de geremasterde versie van Alan Wake

Alan Wake, een gestoorde romanschrijver, begint aan een verwoede jacht op zijn vermiste vrouw Alice in deze filmische actiethriller die meerdere prijzen heeft gewonnen. Wake’s greep op de realiteit wordt op de proef gesteld wanneer Alan naar verluidt pagina’s vindt van een horrorfictie die hij heeft geschreven, en hij wordt gedwongen de groeiende somberheid als gevolg daarvan onder ogen te zien. Het angstaanjagende account wordt werkelijkheid.

  • Het hele pakket, bestaande uit het originele spel en nog twee verhalende uitbreidingen, namelijk The Signal en The Writer.
  • Beleef elke zenuwslopende seconde van dit episodische drama, vol onverwachte wendingen en cliffhangers.
  • Strijd met licht: hevige gevechten waarbij er meer nodig is dan kogels om de duisternis van het slagveld te verdrijven.

Verbeterde tussenfilmpjes, grappige personages, prachtige Pacific Northwest-landschappen en nog veel meer functies zijn opgenomen in deze draagbare versie van de aloude klassieker.