Among Us 2023 roadmap – map 5, betere matchmaking en meer

Among Us 2023 roadmap – map 5, betere matchmaking en meer

Als onderdeel van een nieuwe roadmap heeft Innersloth een aanzienlijke hoeveelheid informatie verstrekt over wat het van plan is te doen met Among Us in het jaar 2023.

De maker van de game zei dat het doel van het team is om het spelen van de game “een eenvoudigere, natuurlijkere ervaring” te maken door “vele upgrades aan respectievelijk de gebruikersinterface en gebruikerservaring” te implementeren. Er zijn nog veel meer dingen in de maak, zoals de introductie van map 5, een verbetering van het matchmaking-systeem en meer.

Innersloth experimenteert met verschillende dingen, zoals nieuwe rollen en upgrades voor de vriendenlijst. Toch lijken deze bijzonderheden niet vast te staan ​​voor het jaar 2023.

Among Us 2023-routekaart

Om te beginnen is een van onze belangrijkste doelen om de ervaring van het spelen van Among Us eenvoudiger en natuurlijker te maken. Dit houdt in dat er veel moeite zal worden gedaan om veel verbeteringen aan te brengen in respectievelijk de gebruikersinterface (UI) en gebruikerservaring (UX) van de game. Het stroomlijnen van het proces van het samenvoegen van accounts, het stroomlijnen van het navigeren door de winkel en het stroomlijnen van het proces van het melden van een giftige speler zijn slechts enkele van de dingen die we willen verbeteren, maar er zijn nog veel meer dingen. We willen niet dat er iets tussen jou komt en het uitvoeren van de taken die aan jou zijn toegewezen.

Terwijl we verder gaan met ons plan, wil ik u de volgende meer details geven (hoewel ik nog niet alles kan onthullen, dus ik vraag om uw geduld):

Kaart 5

Dit is het jaar waarin we je eindelijk een geheel nieuwe kaart geven om op rond te kijken, dus wees enthousiast! Ik kan je niet vertellen wat het thema is, maar ik kan je garanderen dat er gloednieuwe uitdagingen voor je zijn, dat je meer cosmetica krijgt en dat er overal spannende verrassingen zullen zijn. Als je rondkijkt, zul je zien dat al onze kaarten vaak kleine dingetjes bevatten waardoor ze bevredigend en opwindend zijn om te spelen. Dit komt omdat we VEEL liefde hebben gestoken in het ontwerpproces dat we voor deze kaarten hebben gebruikt. (De kleine afbeelding van de botanatomie die in het luchtschip te vinden is, is een van mijn favoriete details.) We willen nergens op bezuinigen, dus we zijn heel blij dat we eindelijk de laatste hand kunnen leggen aan deze kaart, zodat je kan het later in het jaar spelen!

Met de toevoeging van de Hide and Seek-modus, nieuwe rollen en de mogelijkheid om onze lobby’s aan te passen, zijn we ons ervan bewust dat velen van jullie de games die je wilt spelen op een meer gestroomlijnde en handige manier willen kunnen vinden . Hierdoor hebben we onze matchmaking verbeterd. Daarom zal een van de belangrijkste aandachtspunten voor dit jaar zijn het toevoegen van functies aan het matchen, zodat je een spacebean-ervaring kunt hebben die meer lijkt op degene die je wenst.

Quickchat herwerken Omdat Quickchat zo’n belangrijke rol speelt in de algehele ervaring van het spel, is ons doel om de gesprekskeuzes te verbeteren en tegelijkertijd de interface gebruiksvriendelijker te maken. Laat u niet misleiden door te denken dat we geen aandacht besteden aan hoe u onze producten en diensten gebruikt, aangezien we altijd analyseren hoe u dat doet. <3

AwwWWWWWW yesSSSSSS voor alle collabs. We hebben veel plezier in het doen van samenwerkingen en we zien graag uw reacties op de gekte die voortvloeit uit de samenwerkingen die we met andere bedrijven aangaan. Dit jaar hebben we een aantal belangrijke gepland, en ik geloof dat je helemaal gek gaat worden omdat het zo geweldig is. (Het is mogelijk dat ik nu gek word.) (AHHHH.)

Meer????????

Oké, dus ik ga je een aantal dingen vertellen die we graag in de toekomst zouden willen doen, maar ALLEEN ALS WE EXTRA ONTWIKKELINGSTIJD HEBBEN, HET KUNNEN TESTEN, GAAN WE NIET DOOD, ZORG ERVOOR DAT HET BREEKT NIET ALLES, EN WORDT OP TIJD GOEDGEKEURD DOOR DE HOGERE MACHTEN. Oké, dus ik ga je wat dingen vertellen die we ooit graag zouden willen doen (bijvoorbeeld platformpartners). OK? Dit vormt geen garantie dat het evenement doorgaat. Als iemand van jullie zegt “oh, maar je hebt in het ontwikkelingslogboek beloofd dat dit in 2023 beschikbaar zal zijn”, beloof ik je dat ik die garantie niet heb gegeven. DIT IS ALLEEN EEN OPTIE VOOR HET GEVAL DAT WE EXTRA TIJD HEBBEN. Oke hoe dan ook – dus! Als we wat vrije tijd en de middelen hebben om dat te doen, zouden we heel graag nog een paar extra banen aan het spel willen toevoegen. We hebben al gezien hoeveel plezier je hebt gehad met de Shapeshifter, Guardian Angel, Engineer en Scientist, en hoe het een geheel nieuwe manier biedt om het spel te spelen als gevolg van hun toevoeging. We hebben nog veel meer ideeën in ons hoofd en we hopen dat we ze ooit met u kunnen delen. Een ander punt waar we aan willen werken, is het verbeteren van de vriendenlijst, zodat je veel meer kunt doen met de personen die je ‘vrienden’ noemt (die zich tegen je zouden keren zodra ze beseffen dat je een bedrieger bent, maar wat dan ook).