Animal Crossing: New Horizons – 90% initiële voorraad verkocht in Japan

Animal Crossing: New Horizons – 90% initiële voorraad verkocht in Japan

Dengeki Online heeft een update gepubliceerd over de verkoopcijfers van Animal Crossing: New Horizons in Japan.

Volgens de cijfers van de publicaties heeft Animal Crossing: New Horizons de eerste week ongeveer 1.831.859 exemplaren in Japan verkocht, wat maar liefst 90% van de oorspronkelijke voorraad is.

Met andere woorden, het verkoopt veel meer dan Nintendo had verwacht.

En dit zijn alleen fysieke verkopen

Dit geldt met name alleen voor fysieke verkopen, en met de toevoeging van digitaal zullen deze cijfers waarschijnlijk veel groter zijn.

De vorige titel Animal Crossing: New Leaf verkocht in de eerste week slechts 559.000 exemplaren en een totaal van 4 miljoen in zijn levensduur. Het langverwachte Pokémon Sword and Shield verkocht in zijn eerste week in Japan 1,5 miljoen exemplaren. Dus ja, er is veel Animal Crossing-liefde te vinden in Japan.

Over Animal Crossing: New Horizons

Bouw een zorgeloos nieuw leven

In Animal Crossing: New Horizons kom je niet zomaar aan in een nieuw dorp – je gaat het creëren. Nadat je bent begonnen aan het Nook Inc. Deserted Island Getaway-pakket, moet je de perfecte plek voor je dorp kiezen. Kies uit het noordelijk of zuidelijk halfrond en selecteer vervolgens de indeling van uw eiland – de optie die u kiest, heeft invloed op de timing van de seizoenen.

Dan ben je klaar om te beginnen met het bouwen van een nieuw huis voor jezelf en de dierenvrienden met jou.

Word slim en creëer uw stad

Met meer personalisatie-opties dan ooit tevoren, laat New Horizons je echt de perfecte Animal Crossing-stad creëren. In eerste instantie heb je niets anders dan een vertrouwde tent van NookPhone (compleet met camera en kaart). Maar met een beetje elleboogvet werk je binnenkort naar een plek om naar huis te bellen.

Verzamel recepten, verzamel materialen en ga aan de slag. U kunt hulpmiddelen maken om het dagelijks leven te verbeteren of gewoon tijd besteden aan het inrichten van uw nieuwe huis. En naarmate het eiland verbetert, zullen er meer nieuwe bewoners arriveren – elk een potentiële nieuwe vriend.