Animal Crossing: New Horizons – Bestverkopende titel van het afgelopen fiscale jaar

Animal Crossing: New Horizons – Bestverkopende titel van het afgelopen fiscale jaar

Nintendo publiceerde hun laatste financiële resultaten voor het fiscale jaar dat eindigde in maart 2021 en onthulde hun best verkopende Nintendo Switch-titel.

Miljoenen en miljoenen

In totaal groeide de verkoop van Nintendo Switch-software met ongeveer 36,8% voor een totaal aantal van 230,88 miljoen stuks.

Volgens de cijfers hebben 36 Nintendo Switch-games tussen april 2020 en 31 maart 2021 meer dan een miljoen exemplaren verkocht, waarvan er 22 zijn gepubliceerd door Nintendo. Het is niet verwonderlijk dat Animal Crossing: New Horizons de bestseller was met maar liefst 20,85 miljoen verkopen.

Opgemerkt moet worden dat dit ‘sell-in’ -cijfers zijn die de cijfers weerspiegelen die naar winkeliers worden gestuurd, in tegenstelling tot de aantallen die door consumenten worden gekocht, maar toch … een verbazingwekkende hoeveelheid.

Ontsnap naar je persoonlijke eilandparadijs

Ontsnap naar een onbewoond eiland en creëer je eigen paradijs terwijl je de game Animal Crossing: New Horizons verkent, creëert en aanpast. Je vakantie op het eiland heeft een schat aan natuurlijke hulpbronnen die kunnen worden gebruikt om alles te maken, van gereedschap tot comfort. Je kunt bij het krieken van de dag op insecten jagen, je paradijs de hele dag versieren of genieten van de zonsondergang op het strand terwijl je in de oceaan vist. De tijd van de dag en het seizoen komen overeen met het echte leven, dus elke dag op je eiland is een kans om in te checken en het hele jaar door nieuwe verrassingen te ontdekken.

Laat familie en vrienden uw eilandutopie zien, of pak uw koffers en bezoek die van hen. Of je nu online * speelt of met anderen naast je **, het leven op het eiland is nog beter als je het kunt delen. Zelfs zonder op een vlucht te springen, ontmoet je een cast van charmante dierenbewoners vol persoonlijkheid. Vriendelijke gezichten zoals Tom Nook en Isabelle zullen hun diensten verlenen en u graag helpen uw ontluikende gemeenschap te laten groeien. Ontsnap naar uw uitje op het eiland, maar waar en wanneer u maar wilt.

  • Bouw je gemeenschap vanaf nul op een onbewoond eiland boordevol mogelijkheden
  • Creëer uw persoonlijke toevluchtsoord en pas uw karakter, huis, decoraties en zelfs het landschap zelf aan
  • Verzamel materialen om alles te maken, van meubels tot gereedschap! Gebruik vervolgens wat u maakt om uw eiland een persoonlijk tintje te geven
  • Kijk hoe de tijd van de dag en seizoenen overeenkomen met het echte leven, zelfs uw halfrond! Elke dag biedt mogelijkheden voor verrassingen en ontdekkingen
  • Maak kennis met de eilandbewoners, tuin, vis, versier, ga op zoek naar fossielen en meer!
  • Pronk met je paradijs – speel op hetzelfde systeem met in totaal 4 personen **, of speel samen online * of via lokaal draadloos ** voor plezier met maximaal 8 spelers