Animal Crossing: New Horizons – Gedecimeerde bankrente voor sommigen

Animal Crossing: New Horizons – Gedecimeerde bankrente voor sommigen

Nintendo heeft een grote update uitgebracht voor Animal Crossing: New Horizons, die iets verborg dat niet in de patch-aantekeningen werd genoemd.

Nook Bank decimeert rente

Sommige spelers hebben een beetje van Nook Bank ontvangen waarin staat dat hun rentetarief is verlaagd. Doorgaans is de maximale rente die een speler kan verdienen 99.999 klokken.

Spelers hebben gemeld dat hun maandelijkse rentetarief is verlaagd tot 1/10 van wat ze normaal gesproken ontvangen (99.999 klokken -> 9.999 klokken). Als excuus voor de renteverlaging werd een Bell Pouch-tapijt geschonken aan deze spelers.

Reden

Voor nu is het onduidelijk waarom of hoe deze spelers hun rentetarieven zagen dalen, maar sommigen denken dat dit zou kunnen zijn gericht op spelers die een bepaald aantal klokken op hun bankrekening hebben staan, aangezien Nintendo vermoedt dat ze de tijd zouden kunnen hebben benut reis om snel rente te verdienen.

Omdat ik niet heb getime travelled maar de duplicatie-glitch heb getest, zou ik zelf willen voorstellen dat het te maken heeft met het bedrag op de bank.