Animal Crossing: New Horizons – Patch 1.1.3 Live – Lost ballonbug op

Animal Crossing: New Horizons – Patch 1.1.3 Live – Lost ballonbug op

De vervelende bug met Animal Crossing: New Horizons die verhinderde dat ballonnen onder bepaalde omstandigheden konden spawnen, is nu opgelost.

Nintendo en het Animal Crossing-ontwikkelteam hebben in een oogwenk een patch uitgebracht om de bug op te lossen. Details over deze patch zijn beschikbaar op de Japanse website van Nintendo

  • Een bug verholpen waarbij ballonnen onder bepaalde omstandigheden niet zouden vliegen.

Ballon bug

Volgens een uitgebreid bericht over het probleem op Reddit, heeft de prestatie “It’s Raining Treasure” Nook Miles een bug in verband met het feit dat ballonnen helemaal niet meer verschijnen en over je eiland vliegen wanneer de mijlpaal van 300 Balloons Shot is bereikt .

Meerdere spelers hebben bevestigd dat het weigeren om de Nook Miles-prestatie “It’s Raining Treasure” te ‘accepteren’ door niet te beweren dat de beloningen niets lijken te veranderen en dat ballonnen hoe dan ook niet zullen spawnen.

Wat nog erger is, is dat deze glitch ook van invloed is op het huidige Bunny Day-evenement, omdat Sky Eggs alleen kan worden verkregen door Egg Balloons neer te schieten. Bovendien zijn ballongeschenken een van de belangrijkste manieren om nieuwe Bunny Day DIY-recepten te vinden.

Maar gelukkig lijkt alles nu opgelost!

Ad