Arcade Archives Super Pac-Man gameplay

Arcade Archives Super Pac-Man gameplay

Super Pac-Man, het nieuwste hoofdstuk in de Arcade Archives-serie, is deze week op Nintendo Switch gepland en we hebben nu wat meer gameplay. Er is in totaal 17 minuten film beschikbaar.

Namco introduceerde Super Pac-Man in 1982 als een actiespel. Het is een nieuwe functie voor Namco’s populaire spel “Pac-Man”! Consumeer Super Power Pellets om onoverwinnelijkheid en een snelheidsboost te krijgen! Eet daarna een Power Pellet om in Super Pac-Man te veranderen en alle geesten tegelijk te elimineren!

video
play-rounded-fill

Over Arcade Archives Super Pac-Man

NAMCO produceerde het actiespel “SUPER PAC-MAN” in 1982.

Het is een bonusfunctie voor NAMCO’s vlaggenschipspel, “PAC-MAN”!

Om onverwoestbaar te worden en een snelheidsboost te krijgen, eet SUPER POWER PELLETS! Eet daarna een POWER PELLET om in SUPER PAC-MAN te veranderen en alle geesten in één keer uit te roeien!

Veel vintage arcade-meesterwerken zijn nauwkeurig gerepliceerd in de serie ‘Arcade Archives’.

Spelers kunnen verschillende spelparameters wijzigen, zoals de moeilijkheidsgraad van het spel, evenals de sfeer van het arcade-display op dit moment. Spelers kunnen ook strijden om topscores tegen spelers van over de hele wereld.

Waardeer alstublieft het meesterwerk dat een generatie videogames heeft gelanceerd.

Archief van Arcade Games Super Pac-Man is beschikbaar als eShop-download voor Nintendo Switch. De volgende talen worden ondersteund: Engels, Japans, Frans, Duits, Italiaans en Spaans.

Ad