Arcadia Fallen – Launch trailer

Arcadia Fallen – Launch trailer

Galdra Studios, de uitgever en ontwikkelaar, brengt Arcadia Fallen, een hedendaagse visuele fantasieroman, uit voor Nintendo Switch, en ze hebben een nieuwe teaser gemaakt om dit te vieren.

Arcadia Fallen is een Scandinavische fantasie waarin rollenspel en persoonlijke expressie centraal staan. Het heeft een aanpasbare hoofdrolspeler en een conversatiesysteem waarmee spelers de persoonlijkheid van hun personage kunnen aanpassen terwijl ze spelen.

video
play-rounded-fill

Over Arcadia Fallen

Wil je een verlegen persoon zijn? Stoutmoedig? Of degene die altijd grappen maakt? Breng tijd door met de cast van personages die je zullen vergezellen op je avontuur, van wie je er vier mag hebben (LHBTQ+-vriendelijk), en met wie je allemaal significante en diepe platonische banden kunt aanknopen als romantiek niet jouw ding is.</p >

Om problemen op te lossen en hun partners te redden, moeten spelers hun alchemietalenten perfectioneren. Deze uitdagingen zijn eenvoudig te leren, maar moeilijk te beheersen, en degenen die de nodige tijd besteden om uitstekende alchemisten te worden, kunnen ze gebruiken om de plot te veranderen.

Sarah-Nicole Robles (Luz uit The Owl House; Encanto) en Sean Chiplock (Persona 5; Genshin Impact) zorgen voor een volledig gesproken dialoog in de game, die wordt geregisseerd door Philip Bache (Life Is Strange; Skyrim).

p>

Je kunt diepe platonische connecties ontwikkelen met iedereen, inclusief onze vijfde maatje Mime, die graag je nieuwe BFF wil worden, of je nu een romance met ze wilt of niet.

Ad