ARMS compleet

ARMS compleet

In de afgelopen maanden is ARMS een aantal keer voorzien van nieuwe, gratis content updates in de vorm van modes, vechters en arena’s.

Helaas heeft Nintendo op de Japanse ARMS-website laten weten dat de versie 5.0.0-update de laatste zal zijn die echt content aan de game zal toevoegen.

Wat betekent dat voor ARMS?

Dat betekent dat Dr. Coyle het laatste personage voor de vechtgame is en daarmee het rooster compleet maakt. Updates om fouten op te lossen en andere verbeteringen aan te brengen zullen wel blijven komen, maar op nieuwe content moeten we niet meer rekenen.

Wat vind jij van deze complete versie van ARMS? Bevat de game genoeg content, of had er nog wat bij gemogen? 

Nintendo Switch Online

We gaan het nog maar een keer aanraken; Nintendo Switch Online; wat is de toegevoegde waarde voor deze game dadelijk als we voor Nintendo Switch Online moeten gaan betalen?

Leaderboards? Matchmaking? Buiten dat zien we voor deze game na dit nieuws niet veel meer. Het zou Nintendo juist sieren om op de enorm goede voet die ze qua content staan met een ARMS en een Splatoon2 om door te gaan.

Maar om nog voor het daadwerkelijk duidelijk worden wat de dienst is al deze game in feite te beperken tot de eerder genoemde aspecten, dat is gewoon zonde.