Aspyr – Star Wars: Knights Of The Old Republic II – Game Breaking Bug oplossing

Aspyr – Star Wars: Knights Of The Old Republic II – Game Breaking Bug oplossing

Aspyr heeft ons meer verteld over de bug in Star Wars: Knights of the Old Republic II waardoor het onmogelijk is om te spelen.

Op basis van de eerste rapporten lijkt het erop dat de bug “slechts een klein aantal spelers treft”, maar hij zal nog steeds worden opgelost in een komende patch. Aspyr heeft de volgende manier voorgesteld om het spel in de tussentijd te beëindigen, waarbij je het cheats-menu gebruikt:

  • Drie keer klikken op de linker thumbstick zal het cheats-menu openen, waar je “warp” kunt kiezen.
  • Terwijl je op het scherm bent waar je je feest voor het filmpje kiest, kun je naar een willekeurige plaats vervormen.
  • Herhaal de bovenstaande stappen om bij OND504 te komen.
  • Als je naar het koopmanskwartier gaat, werkt het spel niet meer.

Ook al is er nog geen datum voor de patch, het is goed om te weten dat de getroffenen een tijdelijke oplossing kunnen gebruiken.

Over Star Wars: Knights Of The Old Republic II

Goed en kwaad kunnen aan het einde van de Oude Republiek worden getest.

In dit op zichzelf staande vervolg op de bekroonde RPG STAR WARS: Knights of the Old Republic hebben de Sith Lords de Jedi bijna uitgeroeid en staan ​​ze op het punt de Old Republic te vernietigen.

De enige hoop van de Republiek is een eenzame Jedi in ballingschap die probeert weer in contact te komen met de Force. De Jedi Order ligt in puin. Leid een diverse groep van verschillende bondgenoten, neem harde beslissingen met verstrekkende gevolgen en kies je eigen lot. Kies je voor de Lichte Kant en red je de Melkweg, of kies je voor de Donkere Kant en vernietig je alles?

Dit epische verhaal speelt zich af in de donkerste tijden van de Old Republic en is een vervolg op de veelgeprezen RPG STAR WARSTM: Knights of the Old RepublicTM.

‘Kies je eigen lot’

Ontdek je verleden en neem moeilijke beslissingen die niet zo simpel zijn als ‘goed of slecht’. Elke keuze die je maakt kan een groot effect hebben op je verhaal en je team. Volg je de Jedi Order, of vernietig je de Galaxy?

‘Ken de kracht’

Je kunt kiezen uit drie verschillende klassen van Jedi, die elk toegang hebben tot een andere set Force-krachten, en je kunt je personages hun eigen vaardigheden en capaciteiten geven om ze uniek te maken.

*Leid je team*:

Neem de leiding over een groep verschillende bemanningsleden, die elk hun eigen sterke punten, loyaliteit en achtergrondverhalen hebben. Uw beslissingen zullen het leven van uw bemanning beïnvloeden, maar niet iedereen zal het ermee eens zijn…

Ad