Astral Ascent Arsenal Update 1.4.0 verkennen: nieuwe wapens, passieve wapens en meer!

Astral Ascent Arsenal Update 1.4.0 verkennen: nieuwe wapens, passieve wapens en meer!

Samenvatting:

De Astral Ascent Arsenal Update 1.4.0 introduceert een overvloed aan nieuwe wapens en passieve wapens, waardoor de gameplay-dynamiek radicaal verandert. Van maandolken tot raketwerpers: elk wapen heeft unieke vaardigheden en speelstijlen. Balansaanpassingen en bugfixes verbeteren de algehele game-ervaring, terwijl verbeteringen in het verhaalontwerp voor consistentie zorgen. Duik in de Arsenal-update en ontdek een wereld vol spanning en uitdagingen!


Astral Ascent Arsenal-update 1.4.0

De nieuwste update voor Astral Ascent, bekend als Arsenal-versie 1.4.0, markeert een belangrijke mijlpaal in de evolutie van het spel. Met de nadruk op het verbeteren van de spelerservaring introduceert deze update een breed scala aan nieuwe wapens, passieve wapens en gameplay-verbeteringen. Laten we eens kijken naar de belangrijkste kenmerken van deze opwindende update.

Belangrijkste kenmerken van de Arsenal-update

1. AYLA Maandolken

– AFSCHEIDSCADEAU: Als je vijanden doodt, schiet er 1 gekleurde dolk uit hun overblijfselen. Het komt na enkele ogenblikken bij u terug.

– GLIDING STAR: Dash laat een roterende shuriken achter die na een paar seconden bij je terugkomt. Er kan er maar één tegelijk uit zijn.

– NACHTVEIL: Je krijgt een extra sprong en elke dubbele sprong gooit een waaier kunais onder je.

2. Maanlichtblad (Katana)

– LICHTSTRAL: In elke kamer, totdat je geraakt wordt, zal de laatste aanval van je basisaanvalcombinatie een lichtgolf lanceren.

– STARFIRE: ren door vijanden terwijl je kenmerkende spreuk beschikbaar is en markeer ze. Als je je kenmerkende spreuk gebruikt, wordt een krachtige straal sterrenvuur opgeroepen op alle gemarkeerde vijanden, waarbij het merkteken wordt opgegeten.

– JUDGMENT CUT: Na een spells_refresh wordt je volgende basisaanval gemachtigd om de gezondste vijand te executeren. Zodiacs en Star Guardians zijn te krachtig om door deze vaardigheid te worden beïnvloed.

3. Eclipse-scherven (klauwen)

– KUSARIGAMA’S FURY: bij een valaanval grijp je maximaal 5 vijanden met een ketting en trek je ze naar je toe.

– INNERLIJKE DEMON: Als je je kenmerkende spreuk gebruikt, wordt er een kloon in je oorspronkelijke positie losgelaten die naar je terug vliegt en alle vijanden op zijn pad vernietigt.

– HUNTER X HUNGER: The Hunt is On, je krijgt een hongerstapel die je 5% aanvalssnelheid en 10% bewegingssnelheid (tot 50% bewegingssnelheid) geeft bij het doden van vijanden. Je verliest elke 1,5 seconde 1 stapel.

4. KIRAN Woedende Vuisten

– DUBBELE TAP: In elke kamer, totdat je geraakt wordt, doet je basisaanval een extra klap.

– KOM HET EN KRIJG HET: Bij de kenmerkende spreuk trek je al die lafaards naast je om ze beter te kunnen slaan.

– FLOWER POWER: in elke kamer worden je eerste 4 basisaanvallen vervangen door een vuurbal. Elke keer dat je je kenmerkende spreuk gebruikt, krijg je nog 1 vuurbal om te gooien.

Bo branden (Bo-staf)

– EXPLOSIEF TEMPER: Wanneer je met succes een aanval tegengaat met je kenmerkende spreuk, doe je EEN ENORME EXPLOSIE!!!!!

– BOGGO STICK: je dubbele sprong wordt een geweldige aanval die werkt als een basisaanval!

– MAGNETISCHE PERSOONLIJKHEID: In elke kamer, totdat je geraakt wordt, zijn de vijanden gefascineerd door de laatste aanval van je basisaanvalscombinatie en verzamelen ze zich voor je om deze te bewonderen.

Diery Falchions (Dubbele Falchions)

– HIT MARKER: Elke 6 seconden verschijnt er gedurende een korte periode een markering op een vijand. Als je ze raakt met een basisaanval, explodeert hij.

– SANTÔRYÛ: Er verschijnt periodiek een zwevend zwaard. Vang hem om loyaliteit te verdienen voor de volgende zes basisaanvallen. Daarna gaat het terug naar zijn familie en na 7 seconden verschijnt er een nieuw zwevend zwaard.

– ZWAARDJONGLEREN: elke 10 seconden lanceert je volgende basisaanval een roterend vuurzwaard dat naar je terugkomt.

CALIE Polytechnische Gmmes (edelstenen)

– LUCHTSTAKING: Elke 8 seconden bombardeert je volgende dubbele sprong de vijandelijke posities voor je met 5 veren. Tijdloze klassieker.

– GELEIDENDE EIGENDOM: Door je kenmerkende spreuk te gebruiken, creëer je een energiebol op elke edelsteen en koppelt deze aan een schade-aanbrengende energie. Praktisch.

– VELDVOORZIENINGEN: na 5 seconden groeit er een kristal op de grond. Je kunt het vernietigen met 3 basisaanvallen om 5 edelstenen te creëren die je kunt oproepen met je kenmerkende spreuk. Een zuinige oplossing.

Servicespeer (speer)

– CALL TO ARMS: wanneer je je kenmerkende spreuk gebruikt, roep je speren op die de vijanden om je heen gedurende 2,2 seconden doorboren.

– WOLF HOLE: Elke 5 seconden verschijnt er een markering op vijanden rond Calie. Als je een topaanval uitvoert, wordt het merkteken opgeslokt en wordt er een gebiedsaanval omheen gemaakt, waardoor de vijanden in de richting van Calie’s positie worden geslagen.

– HOMING SPEAR: In elke kamer werpen je eerste twee basisaanvallen een speer die naar jou kan worden teruggeroepen. Na een spreukvernieuwing krijg je nog 1 speer om te gooien. Handig.

Onbreekbaar rempart (schild)

– SIEGE BREAKER: na 7 seconden verschijnt er een vernietigbaar blok. Als je het breekt, worden er 3 schade aanrichtende brokstukken over het slagveld gelanceerd. Teleurstellend vakmanschap.

– VERDEDIGENDE MAATREGELEN: Als je je kenmerkende spreuk gebruikt, creëer je een krachtveld rond Calie. Elke teruggeroepen edelsteen zal erdoor worden afgebogen en richting een nabijgelegen vijand worden gelanceerd. Ondoordringbaar.

– AVENGING SHIELD: Na 5 seconden lanceert de laatste aanval van je basisaanvalcombinatie een schild dat 6 keer op vijanden stuitert. Oude efficiënte truc.

OCTAAF Pistor Vocatis (dubbele pistolen)

– ORBUS MINORIS: Elke 8 seconden roep je Pluto op, een vliegende drone die je volgt en vijanden aanvalt die worden getroffen met een basisaanval van dichtbij. Na 5 schoten verdwijnt het. (Triest)

– CONIICIO IOCOR: Na 5 seconden verschijnt er een kogel. Als je het verzamelt, wordt je volgende basisaanval vervangen door een laser die tot zes keer tussen vijanden afketst. (Stijlvol)

– AUREA MERIDIES: Wanneer je een Fight Room of een Eclipse Room binnengaat, lanceert je eerste basisaanval je in een vlaag van lasers, waarbij alles in je zicht wordt gedood. (Geweldig!)

Exterminatum Exemplaris (raketwerper)

– FRAGOR MORTIS: In elke kamer, totdat je geraakt wordt, zal de laatste aanval van je basisaanvalcombinatie 6 granaten rond je doelwit lanceren. (Radicaal)

– ORBITUM TERMINUS: Je kenmerkende spreuk roept een verwoestende aanval op waarbij je 20 schoten vanuit een baan afvuurt. (Totale vernietiging)

– PRIORA SIGNA: Na 5 seconden verschijnt er een energiebol.

Als je hem beschiet met een basisaanval, laat hij hem ontploffen, waardoor alle vijanden in het gebied worden beschadigd.

Kleine functies en evenwichtsveranderingen

– Beter ingezoomde camera: beter zicht op het standbeeld van dapperheid wereld 4.

– Aanvullende feedback over het Path of Destinies-menu: verbeterde informatie voor runs boven Destiny-niveau 54.

– Balansaanpassingen: verfijning van de aanvalssnelheid en schade van de basiswapens van helden.

Bugfixes en verbeteringen in het narratieve ontwerp

– Visuele verbeteringen: spookeffect achter helden en vijanden, nu achter alles geplaatst voor betere zichtbaarheid.

– Consistentie van het verhaal: inconsistenties tussen stem en tekst in het Engels verholpen en vertalingen verbeterd.

Conclusie

De Astral Ascent Arsenal Update 1.4.0 brengt een schat aan nieuwe inhoud en verbeteringen, en belooft een spannende reis voor spelers. Met nieuwe wapens, passieve wapens en gameplay-verbeteringen kunnen spelers uitkijken naar een frisse en boeiende ervaring in de wereld van Astral Ascent.

Veelgestelde vragen:

 • Vraag 1: Wat zijn de belangrijkste hoogtepunten van de Astral Ascent Arsenal-update 1.4.0?
  • A1: De update introduceert 8 nieuwe wapens en 36 passieve wapens, waardoor de gameplay wordt verbeterd met diverse vaardigheden en speelstijlen.
 • Vraag 2: Hoe functioneren de maandolken in Astral Ascent?
  • A2: Maandolken bieden unieke vaardigheden zoals afscheidscadeau, zweefvliegster en nachtveil, waardoor spelers strategische voordelen krijgen in de strijd.
 • Vraag 3: Zijn er balanswijzigingen in de Arsenal-update?
  • A3: Ja, de update omvat evenwichtsaanpassingen van de aanvalssnelheid en schade van de heldbasiswapens, waardoor een eerlijkere game-ervaring wordt gegarandeerd.
 • Vraag 4: Welke verbeteringen zijn er aangebracht aan het verhalende ontwerp in Astral Ascent?
  • A4: inconsistenties in het verhaal in de Engelse stem en tekst zijn gecorrigeerd, samen met verbeteringen in de vertalingen, voor een meeslependere vertelervaring.
 • Vraag 5: Hoe kunnen spelers de Arsenal-update ervaren?
  • A5: Spelers hebben toegang tot de Arsenal-update door de nieuwste versie van Astral Ascent te downloaden, die nu beschikbaar is op Switch.