Astroneer – Awakening update

Astroneer – Awakening update

De “Awakening”-update voor Astroneer is zojuist uitgebracht en kan nu worden gespeeld op de Nintendo Switch.

De nieuwste update, die wordt aangekondigd als de climax van het verhaal van de game, geeft spelers de mogelijkheid om deel te nemen aan “een belangrijke missie van een mysterieuze nieuwe figuur die hen naar de kern van het Sylva-systeem zelf zal leiden.”

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Astroneer

Ontdek en verander de planeten die ver weg zijn!

Tijdens het Intergalactic Age of Discovery, dat zich afspeelt in de 25e eeuw, speelt het verhaal van Astroneer zich af. Gedurende deze tijd verkennen mensen die bekend staan ​​als Astroneers de grenzen van de ruimte, waarbij ze hun leven in gevaar brengen in vijandige omgevingen om zeldzame ontdekkingen te doen en de mysteries van het universum te ontrafelen.

Tijdens deze reis werken spelers samen om unieke bases boven of onder de aarde te bouwen, voertuigen te ontwikkelen om een ​​groot zonnestelsel te verkennen en de omgeving te gebruiken om te creëren waar ze maar van kunnen dromen. Het vermogen van de speler om zijn verbeeldingskracht en vindingrijkheid te gebruiken, is essentieel om intrigerende planetaire avonturen te vinden en tijdens deze tot bloei te komen.

Kenmerken:

  • Mold de aarde onder je alsof het uit klei bestaat en kijk wat je bedenkt.
  • Pas je aan aan de zorgvuldig geconstrueerde planeten om te overleven en ze te verkennen. Planeten kunnen volledig vervormd en genavigeerd zijn.
  • Doe mee aan een online drop-in/drop-out coöpspel voor vier spelers met vrienden.
  • Om basissen en voertuigen te bouwen, klik je gewoon de verschillende componenten en objecten in elkaar.
  • Ontdek de wonderen van het zonnestelsel en leer meer over zijn geheimen.
  • Transformeer en vorm alles om je heen: in Astroneer kunnen spelers graven, verzamelen, vormen en creëren wat ze maar willen met behulp van hun vervormingsgereedschap. Maak gebruik van deze vaardigheid om helemaal tot in de kern van de wereld te graven, een helling te bouwen die naar de wolken leidt, of megalieten te maken door alleen het terrein te gebruiken!

De Nintendo Switch-versie van Astroneer is nu beschikbaar. De nieuwe “Awakening”-upgrade is nu voor iedereen volledig gratis beschikbaar.