Astroneer Custom Games: personaliseer je interstellaire avontuur

Astroneer Custom Games: personaliseer je interstellaire avontuur

Samenvatting:

In de nieuwste update voor Astroneer introduceert System Era Softworks de langverwachte Custom Games-modus.

Deze game-veranderende functie stelt spelers in staat om hun eigen unieke avonturen te creĆ«ren door verschillende aspecten van de gameplay aan te passen. Van het kiezen van startomstandigheden en planeten tot het afstemmen van kracht, zuurstof en onderzoeksinstellingen, Astroneer’s Custom Games Mode biedt ongekende vrijheid en eindeloze mogelijkheden. In deze uitgebreide gids verkennen we de aanpassingsopties, delen we tips voor het maken van boeiende aangepaste configuraties en verdiepen we ons in de spannende gameplay-ervaringen die spelers in deze nieuwe modus te wachten staan. Begeef je op een interstellaire reis als nooit tevoren en druk je stempel op het Astroneer-universum!


Personaliseer je interstellaire avontuur

De nieuwste update van Astroneer onthult een opwindende toevoeging aan de game: Custom Games Mode. Met deze langverwachte functie kunnen spelers interstellaire avonturen beleven die zijn afgestemd op hun voorkeuren en creativiteit. Dankzij de kracht van maatwerk kun je je gameplay-ervaring vormgeven als nooit tevoren. In deze gids verkennen we de ins en outs van Astroneer’s Custom Games Mode en bieden we je de tools en kennis om je eigen gepersonaliseerde interstellaire reis te creĆ«ren.

Aangepaste configuraties maken

Om te beginnen met het aanpassen van je Astroneer-ervaring, ga je naar het Custom Game-submenu in het spel. Hier vindt u een reeks opties die passen bij uw voorkeuren. System Era Softworks heeft vooraf geconfigureerde aangepaste spelmodi geleverd waar je meteen in kunt springen. Bovendien heb je de vrijheid om vanuit het niets een nieuwe configuratie te creƫren, zodat je elk aspect van je avontuur kunt verfijnen.

Ontketenen van maatwerk: opties en instellingen

Algemene instellingen

In de Custom Games-modus van Astroneer heb je controle over verschillende algemene instellingen die je startvoorwaarden bepalen. U kunt ervoor kiezen om de startvolgorde over te slaan voor een snellere start. Bovendien heb je de mogelijkheid om je startonderdak te selecteren, wat van invloed kan zijn op de uitdagingen waarmee je te maken krijgt. Je kunt vooral je startplaneet uitkiezen, zodat je je avontuur kunt afstemmen op specifieke biomen en omgevingen.

Rugzakitems starten

Het aanpassen van je startrugzakitems voegt een strategisch element toe aan je gameplay. Je kunt specifieke T1-items selecteren om jezelf mee uit te rusten en ze strategisch in je rugzak te plaatsen voor optimale toegankelijkheid. Hierdoor kunt u prioriteit geven aan essentiƫle tools en bronnen op basis van uw gewenste speelstijl.

Respawn-instellingen

Aangepaste spelmodus introduceert een reeks respawn-instellingen die passen bij je favoriete uitdagingsniveau. Je kunt ervoor kiezen om respawns te beperken, wat een gevoel van consequentie aan je acties toevoegt. De respawnlimieten van individuele spelers bieden de mogelijkheid om samen te spelen met unieke regels. Voor degenen die op zoek zijn naar de ultieme uitdaging, biedt de permadeath-modus een intense ervaring waarbij een enkele fout kan leiden tot het einde van je reis.

Energie-instellingen

Energiebeheer speelt een cruciale rol in Astroneer, en de Custom Games-modus geeft je de mogelijkheid om de stroomopwekking en het verbruik aan te passen. U kunt de globale multiplier voor stroomopwekking aanpassen, rekening houdend met meer of minder overvloedige stroombronnen. Bovendien heeft u controle over de vermenigvuldigingsfactoren voor de opwekking van zonne- en windenergie, waarmee u de beschikbaarheid en efficiƫntie van deze hernieuwbare energiebronnen nauwkeurig afstemt.

Zuurstofinstellingen

Zuurstof is een essentiĆ«le hulpbron in Astroneer, en in de Custom Games-modus kun je de zuurstofinstellingen aanpassen op basis van je speelstijl en voorkeuren. U kunt de vermenigvuldigingsfactor voor zuurstofverbruik wijzigen, waardoor de snelheid waarmee zuurstof wordt verbruikt, wordt beĆÆnvloed. Voor spelers die de voorkeur geven aan een meer ontspannen ervaring, elimineert de vrije zuurstofschakelaar de noodzaak om zuurstof helemaal te beheren, waardoor een naadloze verkenningsreis mogelijk wordt.

Onderzoeksinstellingen

Onderzoek is een fundamenteel aspect van Astroneer en de Custom Games-modus biedt opties om de onderzoekservaring aan te passen. U kunt de startende onderzoeksbytes instellen, waardoor u een voorsprong krijgt bij het ontsluiten van nieuwe technologieƫn. Bovendien heb je de mogelijkheid om de onderzoeksbeloning en snelheidsvermenigvuldigers aan te passen, wat van invloed is op de snelheid waarmee onderzoeksbytes worden verkregen. Om je gameplay verder aan te passen, kunnen bundels worden gebruikt om specifieke onderzoeksitems uit te schakelen, waardoor een meer gerichte onderzoeksvoortgang mogelijk is.

Instellingen zonnestelsel

Het uitgestrekte zonnestelsel van Astroneer staat nu tot je beschikking in Custom Games Mode. Je kunt het genereren van planeten en bioomen wijzigen en zo een extra laag personalisatie aan je avontuur toevoegen. Door parameters zoals zwaartekracht, zaden en omgevingsfactoren aan te passen, kun je unieke en uitdagende werelden creƫren om te verkennen. Deel je favoriete seed met de community om anderen uit te nodigen om je handgemaakte universum te ervaren.

Astropedia-verbeteringen

Astroneer’s Astropedia krijgt opmerkelijke verbeteringen met de Custom Games-update. Je kunt nu de actieve aangepaste game-instellingen in de game bekijken, zodat je een duidelijk beeld hebt van de configuraties die van invloed zijn op je huidige playthrough. Bovendien zijn de credits voor de game toegevoegd aan de Astropedia, waarmee erkenning wordt gegeven aan de getalenteerde individuen die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van Astroneer.

Bugfixes en bekende problemen

System Era Softworks heeft ijverig verschillende bugs en problemen aangepakt om de algehele gameplay-ervaring te verbeteren. Printers grijpen niet langer extra bronnen en laten ze vallen nadat afdruktaken zijn voltooid, wat zorgt voor een efficiĆ«nt beheer van bronnen. De tooltip “Vreemd object” geeft nu de juiste ondersteunde talen weer, waardoor verwarring voor spelers wordt voorkomen. De game crasht niet meer bij het navigeren naar het tabblad Dedicated Server op PS4, waardoor de stabiliteit wordt verbeterd. Hoewel veel problemen zijn opgelost, blijft een bekend probleem bestaan ā€‹ā€‹waarbij spelers een geldig spawn-punt kunnen verliezen bij het laden van een ‘no-starting shelter’, behalve na de dood. Het team werkt echter actief aan een oplossing om dit ongemak te verhelpen.

Conclusie

De Custom Games-modus van Astroneer zorgt voor een revolutie in de manier waarop spelers het spel ervaren door uitgebreide aanpassingsmogelijkheden te bieden. Of je nu op zoek bent naar een uitdagend hardcore-avontuur of een meer ontspannen verkenningsreis, de kracht om je gameplay vorm te geven ligt nu in jouw handen. Creƫer unieke aangepaste configuraties, deel ze met de community en begin aan interstellaire avonturen die jouw individualiteit weerspiegelen. Het universum van Astroneer is aan jou om te veroveren en te verkennen, ƩƩn persoonlijk avontuur tegelijk.

Veelgestelde vragen
  • 1. Kan ik mijn aangepaste spelconfiguraties delen met andere spelers?
    • Ja, met de aangepaste spelmodus van Astroneer kun je je configuraties publiceren en delen met vrienden en de bredere gemeenschap. Door een numerieke “Share Code” op te geven, kunnen anderen gemakkelijk toegang krijgen tot uw aangepaste configuraties en deze spelen.
  • 2. Zijn er grenzen aan het aantal respawns dat ik kan hebben in de permadeath-modus?
    • In de permadeath-modus is er een beperkt aantal respawns beschikbaar voordat een game over-status wordt geactiveerd. Je opgeslagen gegevens zijn echter nog steeds toegankelijk, zij het in de creatieve modus, waarin prestaties en missies niet kunnen worden voltooid.
  • 3. Kan ik de stroomopwekking en het verbruik aanpassen in Astroneer’s Custom Games Mode?
    • Absoluut! Met de energie-instellingen in de Custom Games-modus kun je de globale multiplier voor energieopwekking aanpassen, evenals de multipliers voor de opwekking van zonne- en windenergie. Deze aanpassing zorgt ervoor dat het energiebeheer overeenkomt met de gewenste gameplay-ervaring.
  • 4. Kan ik specifieke onderzoeksitems uitschakelen in de Custom Games-modus?
    • Ja, in de Custom Games-modus kun je specifieke onderzoeksitems uitschakelen via bundels. Door dit te doen, kunt u uw onderzoeksvoortgang beheren en u concentreren op de technologieĆ«n die aansluiten bij uw gameplay-doelen.
  • 5. Hoe kan ik unieke planeten en biomen creĆ«ren in Astroneer’s Custom Games Mode?
    • Met de instellingen van het zonnestelsel in de Custom Games-modus kun je het genereren van planeten en bioomen wijzigen. Pas parameters zoals zwaartekracht, zaden en omgevingsfactoren aan om unieke werelden te creĆ«ren om te verkennen en te delen met de Astroneer-gemeenschap.