Astroneer versie 1.26.107.0 patch notes

Astroneer versie 1.26.107.0 patch notes

System Era Softworks heeft nu versie 1.26.107.0 van Astroneer uitgebracht, wat een nieuwe update is.

Deze update brengt het EXO F.A.R.M-evenement terug en voegt een nieuw voertuig, een klein stukje uitrusting en een paar andere interessante nieuwe dingen toe die op verschillende planeten zijn gevonden. Er zijn ook veel bugfixes en verbeteringen om het leven beter te maken.

Versie 1.26.1107.0 patch-opmerkingen

Functie-updates

Zwaartekrachtbol

In het wild is een nieuw voertuig gevonden! Dit vreemde apparaat lijkt een verbetering te zijn op EXO’s lijn van recreatieve verrijkingsartikelen. Het heeft een gyro-gestabiliseerd bedieningsplatform aan de binnenkant, wat een slimme toevoeging is. Hoewel de Gravity Globe er eenvoudig uitziet, maakt hij gebruik van enkele van de meest geavanceerde technologieën van EXO. Hierdoor kan hij tegen de zwaartekracht in rollen (binnen redelijke grenzen) en zelfs “springen” over kleine obstakels. Net als de meer eenvoudige recreatieve sferen, is de Gravity Globe een geweldige manier voor astronomen om iets nieuws te leren (en andere levende wezens, indien van toepassing).

Gravity Globes zijn soms te vinden op EXO-wrakstukken. Ze zijn meestal te vinden op verlaten ruimtehavens, maar ze zijn ook te vinden op rover-chassis (voor welk doel blijft onbekend). Ze kunnen ook worden gekocht via het handelsplatform.

Handelsplatform: 8x Astronium

Uitvoer versnipperen: 1x schroot

Verbruik: [FOUT – VOORTSTUWEND MECHANISME NIET HERKENN]

Draagbare smelter

Er is nu een nieuw, zeldzaam crafting-item dat het gemakkelijker maakt om waardevolle bronnen te verfijnen. Dit kleine item heeft veel toepassingen. Je kunt onderweg nuggets verwerken in je Backpack, een nieuwe basis beginnen of deze gebruiken als onderdeel van een complex geautomatiseerd productienetwerk.

Soms vind je draagbare smelters op EXO-wrakstukken tijdens het verkennen, of je kunt ze kopen op het handelsplatform.

8x Astronium Shredding is het handelsplatform. Uitgang: 2x opgenomen afvalvermogen: 2 vermogen per seconde

Vreemde dingen

Iemand heeft iets… nieuws… zien verschijnen in verlaten rugzakken op verschillende planeten in het Sylva-systeem. Het is niet duidelijk waardoor deze dingen zijn ontstaan; meer informatie en experimenten zijn nodig. [ERROR!%] moet met zorg worden behandeld.

Wat LRD’s doen

[REDACTED]

Dizzy is een nieuwe emote.

De kerngame heeft nu een nieuwe emote genaamd ‘Dizzy’. Deze emote kan worden ontgrendeld door [ERROR – REFERENTIE MISSING], waardoor een Astroneer zich duizelig zal voelen!

Winkel: er zijn nu nieuwe dingen om te kopen!

Nieuw pak: Galastro-pak

Nieuw masker: Mecha Snail

Toasty is een nieuw kleurenpalet en ‘Greet the Dawn’ is een nieuwe emote.

Het is weer tijd voor hardwerkende astronomen om samen te werken voor EXO Dynamics tijdens het evenement voor brandstofverwerving, -vernieuwing en -onderhoud! Het is de juiste tijd van het jaar om stevige squash te telen, die vervolgens kan worden verwerkt in Cauldrangea-planten. Stuur de items naar EXO om punten en prijzen te krijgen.

Vind Wild Sturdysquash op Sylva, Calidor of Atrox die je kunt plukken voor hun zaden. Gebruik deze zaden om nakomelingen te kweken die Sturdysquash-monsters opleveren

Elk van de getoonde planeten heeft zijn eigen soort Wild Sturdysquash, die een ander aantal zaden produceert.

U kunt uw boerderijen schoon houden door Sturdysquash-monsters in middelgrote en grote voorraadbussen te doen.

Zoek Cauldrangea-planten op Sylva, Calidor of Atrox, maar pas op voor de gevaren die er vaak in de buurt groeien! Je kunt een van de drie soorten biobrandstof maken van de Cauldrangeas.

Kompasnavigatiepunten lijken aan te geven dat Cauldrangea dichtbij is.

Je kunt met Cauldrangea praten om hun huidige recept voor biobrandstof voor het maken van brandstof door te nemen.

Elk van de afgebeelde planeten heeft zijn eigen soort Cauldrangea die in een ander tempo groeit.

Verschillende ingrediënten kunnen worden gebruikt om verschillende soorten biobrandstoffen te maken. Hoe zeldzamer de ingrediënten, hoe waardevoller de biobrandstof die ervan wordt gemaakt:

15 punten voor Squasholine

Voorbeelden van Sturdysquash

35 punten voor Attapetrol

Samples van Strongsquash en Mutant Spiny Attactus Seeds

50 punten voor Noxothane

Sturdysquash-monsters + Mutant Elegant Spewflower-zaden

EXO Dynamics bedankt mensen die biobrandstof bijdragen door:

De Biofuel Throwback-bundel is 800 punten waard.

Bevat cosmetica die van voorgaande jaren is beloond:

Zeg: “Gezellig!”

Hoed: “Eerlijk leven”

‘PUM-KN Shelter’ is alleen bedoeld voor het uiterlijk van de T4 Shelter.

2400 punten – Emote: “Bladsprong”

5600 punten – Vizier: “Count of Pollen”

8000 Punten – Hoed: “Galastro Cap”

Onderweg kun je nuttige beloningen ontvangen waarmee je beter kunt oogsten. Als je na het evenement biobrandstoffen wilt blijven maken, kun je willekeurige beloningen krijgen, zoals QT-RTG’s en EXO-chips die steeds weer terugkomen.

Veranderingen die het leven beter maken

Items dupliceren in de creatieve modus: wanneer je een item dat je vasthoudt dupliceert, worden nu ook de meeste items gekopieerd die erin zijn geplaatst (behalve items in invoer-/uitvoervakken).

Als je een item vasthoudt dat in een gleuf is geklikt en het vervolgens kopieert, wordt de kopie in dezelfde gleuf geklikt.

Onderzoekskamer: de Onderzoekskamer haalt nu onderzoeksitems uit de opslag zonder hulp van de gebruiker. Je kunt nog steeds geldige niet-onderzoeksitems plaatsen, zoals knutselmaterialen, met de hand of met een automatische arm.

Zodra een onderzoeksoperatie is voltooid, kunnen items nu in de onderzoekskamer worden geplaatst (in plaats van te moeten wachten tot de animatie klaar is).

Missie-/gegevenslogboeken: missies met belangrijke items worden automatisch bijgehouden.

Als een gevolgde missie is voltooid, worden alle andere ontgrendelde missies ook gevolgd.

Als je door de missie- of loglijsten bladert, stopt het bovenaan of onderaan in plaats van helemaal terug te gaan naar het begin.

Als het logboek wordt geopend en de cursor al op het detailvenster staat wanneer het logboek wordt geopend, krijgt het detailvenster niet de focus.

(Power) Extenders: ‘Extenders’ zijn hernoemd naar ‘Power Extenders’.

Power Extenders kunnen nu schakelen tussen eenrichtingsverbindingen en verbindingen die deel uitmaken van een netwerk. Als je dit doet, zal de hele keten van extenders bewegen.

Wanderer-missies

De missie “Things to Remember” is gewijzigd, zodat elke scanbare sonde een duidelijk doel heeft.

De tooltips van sondes hebben nu een extra regel die aangeeft of ze zijn gescand of niet. Deze informatie wordt voor elke speler bewaard.

EXO Request Platform: EXO Request Platforms hebben nu een extra scherm dat laat zien om welke items wordt gevraagd en hoeveel punten ze waard zijn.

Nu worden de items waarnaar wordt gevraagd door de pictogrammen op het bedieningspaneel en aan de buitenkant van de module gefietst.

Als je een gamepad gebruikt, verschijnen er knopinfo voor items na een korte vertraging wanneer je in de buurt van een item komt. (Tooltips verschijnen niet laat wanneer u de cursor gebruikt om op iets te focussen.)

Als het configuratiescherm van een item is geopend, wordt de knopinfo niet weergegeven.

De meeste kleine slots hebben nu kleinere botsingsvolumes, waardoor het minder waarschijnlijk is dat de cursor naar een onbedoeld slot gaat.

Als de cursor zich boven een grondstofdepot bevindt, is de kans groter dat de tooltip voor resource-informatie op de Terrain Tool wordt weergegeven.

Als ze zijn aangesloten op dingen die geen Rovers zijn, hoeven stroomkabels niet langer in een bepaalde richting te worden gericht (zoals platforms).

Schuivers in menu’s gaan nu sneller omhoog of omlaag naarmate ze langer worden verplaatst.

Grote bouwwerken die eruitzien als ruimtehavens en die op planeten te vinden zijn, hebben nu landingszones die kunnen worden gebruikt.

Bug:

Vanaf versie 1.26.1107.0 zijn de volgende bugs opgelost:

AS-18152: De camera beweegt niet meer te snel als de speler snel draait.

AS-18104 | Opslaan crasht niet meer bij het laden na U25

AS-17864 | Veldschuilplaats | Kabels | Wanneer twee veldshelters zijn aangesloten, kan de kabel niet meer eeuwig worden uitgerekt.

AS-17671 | Terrein | botsing | Als je het laat vallen nadat je het getroffen terrein hebt verlaten, zullen sommige items niet langer door grotlagen gaan.

AS-16878 | De fout ‘Kan niet deelnemen: kan gebruiker niet vinden’ verschijnt niet meer wanneer een speler probeert deel te nemen aan een sessie met een vriend die al in een sessie zit die wordt gehost door iemand die niet op de vriendenlijst van de speler staat.

AS-16842 | Hoverboard | Multiplayer | Hoverboard kan niet meer kapot gaan als een klant overlijdt en zijn oorspronkelijke rugzak laat gaan met het hoverboard erin. AS-15670 | Hoofdmenu CMS: MOTD: De titel en link zijn nu vertaald in het Chinees AS-9903: Leveling Block: De USE tooltip wordt niet meer getoond wanneer het blok in iets anders dan terrein wordt geboord.

AS-9768 | Multiplayer | Clientbedieningspanelen op modules breken niet meer wanneer iemand op een stoel zit die aan een platform is bevestigd terwijl een module in werking is.

AS-9418 | Multiplayer | Bedieningspanelen | Bedieningspanelen worden niet langer onbruikbaar als een gebruiker zich in een voertuig bevindt waaraan de module is bevestigd. AS-5801 | Multiplayer | Pendeldienst | Klant zal geen actieve boegschroef meer zien terwijl de shuttle niet wordt bediend bij het invoeren van de relevantie van de volledige boegschroef. AS-17888 | Lokalisatie – De beschrijving van de medium shuttle is nu correct in het Chinees. AS-17329 | Prestaties | De prestaties van de host nemen daarna niet meer veel af voor de host

AS-18165 | Creatieve modus | Een speler kan nu een item dupliceren door zijn rugzak te openen terwijl hij deze vasthoudt. AS-18150 | Rails | Kraan | Grondstoffen en grond verzameld door een kraan die aan een spoortrein is bevestigd, worden nu overgebracht naar de verbonden treinwagons als de trein is verplaatst voordat de kraan werd gebruikt. AS-18144 | Rails | Missies | In sommige talen overlapt tekst niet langer in het gegevenslogboek. AS-18140 | Lokalisatie | XL windturbine geeft niet langer de verkeerde hoeveelheid vermogen weer in

AS-18117 | Rails | Treinstation | Het rechter triggerslot kan nu treinen sturen als er geen spoorverbinding is naar de linkerkant van het Station. AS-18105 | Prestaties | Multiplayer | Spoormissies | De prestaties van de host nemen niet langer af wanneer een klant deelneemt wanneer bepaalde spoormissies actief zijn. AS-18072 | Rails | Multiplayer | Fantoomrailsegmenten kunnen niet meer verschijnen in multiplayer-games en kunnen worden gebruikt om tussen meerdere planeten te reizen.

AS-17560 | Camera | Creatieve modus | Na het overschakelen naar de creatieve modusvlucht terwijl de cursor actief is, beweegt de rechter joystick niet langer zowel de cursor als de camera.

AS-17054 | Missies | De Wanderer Probes worden nu geteld op Mission Board AS-16970 | Multiplayer | Ruimtehaven | Kabelstekkers op Spaceports worden nu ingetrokken als een gebruiker ze niet op een geldige stekkerpoort aansluit.

AS-16701 | Exploiteren | Multiplayer | De Power Switch geeft klanten geen gratis zuurstof meer

AS-11906 | Repeaters | Count and Delay Repeaters hebben nu bedieningspanelen waarmee u de waarde kunt wijzigen met de d-pad, A/D of pijltoetsen.

AS-18185 Missielogboek | De lijst met Mission Log-items gaat niet langer in een lus van boven naar beneden. In plaats daarvan is het nu een statische lijst.

AS-18073 Rails: als je in Creative Mode een Rail Engine of Cart verwijdert, verdwijnt ook het Nav Point.

AS-18049 Lokalisatie | Er zijn niet langer drie verschillende manieren om “Boost Mod” in het Turks te zeggen. AS-8901 Creatieve modus | Opties | Schuifregelaars in de creatieve modus bewegen nu sneller

Het volgende is nog steeds een bekend probleem vanaf versie 1.26.107.0

AS-17386 | Schakelaar | gebruikersinterface | De gebruikersinterface voor opnieuw verbinden lijkt spelers niet in staat te stellen terug te keren naar multiplayer-games die werden onderbroken.

AS-15848 | Hoverboard | Natuurkunde | De manier waarop fysica het hoverboard in UWP en Steam beïnvloedt, is anders.

AS-18212 | Zwaartekracht Wereldbol | Multiplayer | Een speler die al een Gravity Globe vasthoudt wanneer een tweede speler erin komt, kan deze versnipperen.

AS-18155 | Verpakkers | Verpakkers hebben een groen licht wanneer ze zijn verbonden met middelgrote of grote resourcecontainers waaraan hun eerste resource is toegevoegd.

AS-18148 | Creatieve modus | Controller | Wanneer de speler de drone start vanuit het pauzemenu terwijl de rugzak open is, blijft de rugzak voor de camera.

AS-18095 | Wanneer een speler sterft en weer tot leven komt, worden sommige dingen niet opgeslagen.

AS-18061 | Brons Canister Hoorns | Alle bronnen spelen dezelfde pianonoot als de in-game taal is ingesteld op een andere taal dan Engels. AS-18023 | CRASH | Toegewijde server | Klant | Client crasht op DS wanneer een trein relevantie binnenkomt of verlaat op verzoek van een klant.

AS-17916 | Toegewijde server | Decorateurs | Boren | Snail Shell-specifieke decorateurs kunnen niet worden vernietigd door de voertuigboor/bestratingsmachine van een klant AS-17732 | LTE’s | Fysieke LTE-beloningen kunnen slechts één keer per machine worden geclaimd

AS-17674 | Voertuigen | Wanneer de catalogus en het persoonlijke missielogboek worden geopend terwijl een voertuig in beweging is, maken ze veel lawaai.

AS-17390 | Jump Jet/Hoverboard Combo laat speler in de lucht hangen wanneer brandstof opraakt AS-17079 | Slak | Terrarium | Sylvie’s terrarium heeft wat textuur die botst met het gras van een afstand bekeken AS-15682 | Voertuig Missie | Missie-acteurs spawnen soms niet AS-14741 | Multiplayer | Toegewijde server | Terrein | Door spelers gegenereerd terrein verdwijnt soms kort nadat het is toegevoegd AS-11722 | Creatieve modus |

AS-738 | Audio | Kraan | Kraan maakt geen geluid wanneer hij wordt gebruikt.

Astroneer’s nieuwe 1.26.1107.0-update kan nu worden gedownload door iedereen met een Nintendo Switch.