Atari kondigt Yars: Recharged aan

Atari kondigt Yars: Recharged aan

Yars: Recharged is aangekondigd door Adamvision Studios en SneakyBox, samen met de uitgever Atari. Die later in 2022 uitkomt voor Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Yars: Recharged

Yars was het bestverkochte originele Atari-spel voor de Atari 2600. Het was gebaseerd op de cultklassieker Yars’ Revenge van Howard Scott Warshaw. Er wordt gezegd dat de nieuwe Recharged-titel “de erfenis van deze iconische franchise uitbreidt en fans de kans geeft om een ​​uitgebreide, moderne kijk op de ideeën van het origineel te ervaren.”

Yars: Recharged plaatst spelers midden in een gewaagde aanval op de thuiswereld van de vijand, die wordt beschermd door mechanische bijenkorven met dodelijke kanonnen die pulseren en wervelende raketten die eruit schieten. Zoek veilige plekken tussen het inkomende vuur en voer vervolgens gedurfde aanvallen uit om door de verdediging van de vijand te breken.

Door vijandelijke schilden te vernietigen, kun je genoeg energie krijgen om het enorm destructieve Zorlon-kanon te versterken, dat verschroeiende explosies van kosmische energie afvuurt die vijanden vernietigen. Yars: Recharged dwingt spelers om goed te letten op visuele en hoorbare aanwijzingen dat er gevaar op komst is en om de soepele bediening voor het vliegen onder de knie te krijgen naarmate de levels moeilijker worden.

Functies

Boss Rush: Vijanden zullen bijna non-stop op je af komen. Je sterft na drie treffers, maar maak je geen zorgen! Wanneer je doorgaat naar de volgende ronde, begint het aantal treffers opnieuw.

Mission Mayhem: De missiemodus heeft 30 verschillende eindbazen die allemaal moeilijk te verslaan zijn met slechts één leven. Neem het op tegen de bazen met een spervuur ​​van kogels, of probeer een andere strategie en begin met de kleinere Minor Cores.

Juiced-Up Power-Ups: wanneer je een Minor Core vernietigt, zal deze een Power-Up laten vallen. Het type power-up hangt af van het type core dat het heeft laten vallen. Je kunt in alle richtingen tegelijk schieten, snelvuur gebruiken, met explosieve schoten schieten of een railgun afvuren.

Co-op met een co-piloot: de arcade-modus en de missie-modus hebben beide lokale co-op, zodat je een team kunt vormen met een vriend en de golven van vijandelijke jagers kunt verslaan.