Atlus – Er zijn geen plannen om Persona 5 Strikers Demo naar het westen te brengen

Atlus – Er zijn geen plannen om Persona 5 Strikers Demo naar het westen te brengen

Atlus bevestigde dat Persona 5 Strikers op 23 februari 2021 naar het westen zouden trekken op de Nintendo Switch.

Toen het spel voor het eerst werd uitgebracht voor Japan, kreeg het een gratis demo via de Japanse Switch eShop. Helaas lijkt het erop dat er momenteel “geen plannen” zijn om een ​​gelokaliseerde versie van deze demo voor de westerse versie uit te brengen.

Dit nieuws komt via de medewerker van RPG Site Cullen Black, die contact opnam met Sega’s communicatiemanager voor Atlus West Ari Advincula voor commentaar over de lokalisatie:

When asked if there were plans to bring the demo that was seen in Japan for both PS4 and Switch, I was told that unfortunately there were none.  I hope this changes as we get closer to launch, but thankfully there isn’t that much time until we’ll all be able to get our hands on the game.

Advincula vermeldde dat de Engelse opname voor de lokalisatie op afstand werd afgehandeld vanwege de aanhoudende pandemie, hoewel RPG-site stelt dat dit de kwaliteit van de dub niet lijkt te hebben beïnvloed.

Hun artikel bevestigt ook dat Japanse voice-over ook beschikbaar zal zijn voor degenen die die optie verkiezen.

Over Persona 5 Strikers

Sluit je aan bij de Phantom Thieves en sla terug tegen de corruptie die steden in heel Japan inhaalt. Een zomervakantie met goede vrienden neemt een plotselinge wending als een vertekende realiteit naar voren komt; onthul de waarheid en verlos de harten van degenen die gevangen zitten in het centrum van de crisis!

  • Duik in de stijlvolle wereld van Persona in een geheel nieuw verhaal
  • Bestuur je team dynamisch tijdens explosieve gevechten
  • Strijd door Japan tijdens een epische roadtrip
Ad