Azure Striker Gunvolt 3 – Juli + nieuwe details en trailer

Azure Striker Gunvolt 3 – Juli + nieuwe details en trailer

Azure Striker Gunvolt 3 heeft een releasedatum, met Inti Creates waarin staat dat de Nintendo Switch-game op 28 juli 2022 zou worden uitgebracht. Voorafgaand was het meest recente venster dat we hebben zomer 2022.

Inti Creates heeft ook een hele reeks nieuwe details vrijgegeven over de gameplay, het plot en meer van de game.

video
play-rounded-fill

Over Azure Striker Gunvolt 3

Azure Striker Gunvolt 3 is het derde deel in de Azure Striker Gunvolt-serie.

De Gunvolt-serie debuteerde in 2014 met Azure Striker Gunvolt, een digitale 3DS-game. Azure Striker Gunvolt 2 werd uitgebracht in 2016 en zette het verhaal van held Gunvolt en zijn tegenstander Copen voort. En nu, in 2022, wordt Azure Striker Gunvolt 3 eindelijk uitgebracht als officieel vervolg op Azure Striker Gunvolt 2.

Kirin vecht samen met Gunvolt, waardoor spelers on-the-fly van personage kunnen wisselen, wat een nieuwe dimensie introduceert in de snelle 2D-actiegameplay van de serie. Meer dan 150 verschillende personages uit de geschiedenis van Gunvolt zullen toegankelijk zijn als ‘Image Pulses’, een nieuw mechanisme waarmee spelers personages uit zijn verleden kunnen gebruiken in de strijd.

Inti Creates heeft de actie van Gunvolt 3 verbeterd om te voldoen aan de verwachtingen van huidige gamers op het Nintendo Switch-platform dankzij de samenwerking van Keiji Inafune (LEVEL5 comcept CCO), serie Executive Producer/Action Supervisor. De razendsnelle en vlijmscherpe actie in Azure Striker Gunvolt 3 zal spelers verbazen!

Kenmerken van Gunvolt 3

Bevredigend zwaardvechten ontmoet bovenmenselijke snelheid!

Kirin, de nieuwe ster, is een uitstekende zwaardvechter die gespecialiseerd is in snelle zwaardgevechten en het gebruik van gecharmeerde talismannen om tegenstanders te beschadigen. Met haar formidabele “Arc Chain”-vaardigheid kan ze snel elke afstand overbruggen en tegenstanders vernietigen, waardoor ze de ideale mix van mobiliteit en een bevredigende laatste klap biedt.

Terwijl je vijanden tagt met darts voor dodelijke elektrische aanvallen, keert de traditionele gameplay van Gunvolt terug. Gunvolt biedt niet alleen nieuwe Voltaic Arts, maar hij brengt ook nieuwe adembenemende Voltaic Arts! Gebruik zijn “Spark Dash” om door tegenstanders te scheuren of zijn “Lightning Assault” om onmiddellijk te vervormen met een blikseminslag – en meer.

Schakel tijdens het spelen tussen beide avatars om een ​​uniek perspectief te krijgen op de spannende 2D-actie. En als Kirin zonder leven komt te zitten, zal Gunvolt ongecontroleerd razen en zelfs bij een nederlaag een verwoestende verwoesting aanrichten!

Lumen’s “The Muse” heeft wat nieuwe muziek uitgebracht en dat zorgt voor nog meer strijd!

Voer een show op met je gameplay om “Kudos”-punten te verzamelen, en Lumen, het virtuele popidool, begint haar eigen optreden! Gunvolt’s eigen “Muse” zal verschijnen en zingen voor Kirin en Gunvolt, hen energie geven en de toneelmuziek veranderen met een vocaal popnummer!”

Samen met een uitgebreide selectie van beroemde nummers uit de serie, zijn er 7 geheel nieuwe nummers te zien.

De samenwerking tussen Kirin en Gunvolt zorgt voor een nieuwe kracht: “Image Pulse”!

Verzamel genoeg “Image Chips” om “Image Pulses” te maken en Gunvolts herinneringen vorm te geven.

Je mag Image Pulses gebruiken om oude vrienden en vijanden uit het verleden van Gunvolt te bellen om te vechten, krachten te verlenen en meer.

Er zijn meer dan 150 verschillende pulsen om te verzamelen, met spannende prijzen voor het voltooien en herhalen van de uitdagingen van Gunvolt 3.

Met “Narrative Mode+” ontvouwt zich het dramatische dystopische verhaal van de nabije toekomst in realtime!

Kirin zet een missie van haar organisatie, Shadow Yakumo, in om de enige echte Gunvolt aan te pakken als ‘s werelds enige adept die de Septimas van anderen kan verzegelen. Gunvolt, de adept die ooit bekend stond als de Azure Striker, is geëvolueerd tot een ‘Oorspronkelijke Draak’ en is opgesloten onder 1000 heilige zwaarden.

Naarmate het verhaal vordert, verschijnen er steeds meer intrigerende individuen, die volledig gesproken dialogen voeren zonder de snelle actie te onderbreken, dankzij de Story Mode+-technologie.

Tijdens het spelen zullen personages praten en geklets, waardoor hun persoonlijkheden kunnen bloeien en de plot kan groeien zonder afbreuk te doen aan de primaire actiegameplay.

Inleiding tot het verhaal

De mensheid ontwaakte in de nabije toekomst voor een nieuwe kracht die bekend staat als ‘Septima’. Mensen met dit vermogen stonden bekend als ‘adepten’ en het aantal adepten nam voortdurend toe naarmate er meer adepten werden geboren.

‘Eden’, een groep van deze adepten, probeerde hun dominantie over de planeet te vestigen, maar hun plannen werden gedwarsboomd door Gunvolt. Gunvolt, aan de andere kant, merkte dat hij na talloze ontmoetingen evolueerde naar een nieuwe macht voorbij Septimas.

De schimmige zusterorganisatie van de Sumeragi Group, Shadow Yakumo, hoorde eindelijk over de opkomst van deze kracht van het volgende niveau. Shadow Yakumo beval hun strijdpriesteres Kirin om Gunvolt’s ontwaken te verzegelen met haar Septima, Radiant Fetters, om te voorkomen dat hij ontwaakt.

Inleiding tot de personages

Kirin is een personage in de anime Kirin (ingesproken door Yu Sasahara)

Kirin hanteert de ‘Radiant Fetters’, de enige Septima die in staat is de capaciteiten van andere adepten te verzegelen.

Ze is lid van Shadow Yakumo, een clandestiene groep die de Sumeragi Group in de gaten moet houden.

Ze sturen Kirin op onderzoek nadat ze hebben vernomen dat Sumeragi een enorme hoeveelheid ‘Binding Blades’ verzamelt.

Kirin vecht met haar geheime katana en talismannen begiftigd met Septimale kracht.

Ze kan de kracht van Gunvolt gebruiken om de ‘Arc Chain’ te ontketenen, een dodelijke techniek waarmee ze met hoge snelheid kan bewegen terwijl ze haar vijanden neerslaat.

Gunvolt is een term die wordt gebruikt om een ​​(ingesproken door Kaito Ishikawa) te beschrijven

Sinds hij is veranderd in een ‘Oerdraak’, is Gunvolt ingekapseld in 1000 Binding Blades.

De Azure Striker was de naam die aan de eeuwig jeugdige man werd gegeven. Hij gebruikt een uniek dartkanon waarmee hij vijanden kan aanvallen met nauwkeurige elektrische aanvallen en ze ook kan vernietigen met krachtige ‘Voltaic Arts’.

Gunvolt werd onbewust gewekt tot een nieuwe macht voorbij Septimas na zijn langdurige strijd met de adepten supremacistische organisatie ‘Eden’.

Lumen is de maateenheid voor licht (ingesproken door Megu Sakuragawa)

Lumen, een jongedame die voorheen onlosmakelijk verbonden was met Gunvolt, heeft fysieke vorm aangenomen als een illusie.

Lumen gebruikt de kracht van haar lied om Kirin en Gunvolt sterker te maken in de strijd, en als Kirin wordt vernietigd, kan ze de vaardigheden van Gunvolt doen ontwaken met de kracht van haar volkslied.

In de Nintendo Switch eShop kost Azure Striker Gunvolt 3 $ 29,99. Volgens Inti Creates zal Limited Run Games op een later tijdstip een fysieke release hebben.