Backbone – Launch trailer

Backbone – Launch trailer

Een nieuwe trailer voor Backbone op Nintendo Switch is uitgebracht door uitgever Raw Fury en ontwikkelaar EggNut. Je bent niet uniek. Je bent geen held door een stuk van de verbeelding. Je bent in slechte omstandigheden terechtgekomen en je hebt geen andere keuze dan op te lossen wat misschien wel je moeilijkste zaak tot nu toe is.

Er is geen andere optie. We evolueren, maar we evolueren niet. Rechercheur, ga aan het werk.

video

Over Backbone

Backbone is een post-noir avonturenfilm. Verken een dystopisch Vancouver bevolkt door dieren terwijl je de rol van wasbeer privédetective Howard Lotor op je neemt en leer een diepgaand persoonlijk verhaal over groei en ontwikkeling.

Backbone wordt beïnvloed door film noir, bizarre sciencefiction, post-sovjet-esthetiek, huidige politieke regimes, het werk van Lynch en Kaufman en de existentiële filosofie van Sartre. Het is een visueel, lineair verhaal dat het genre tart en je begrip van wat het betekent om mens te zijn, uitdaagt.

GAMEPLAY

De gameplay van Backbone is gecentreerd op verhaallijn en emotionele expressie, met diepe en gedetailleerde gesprekken die doen denken aan klassieke CRPG’s, evenals verkenning van de prachtige locaties. Aan alles komt ooit een einde, maar jij mag kiezen welke versie van Howard Lotor er als eerste aankomt.

Als Howard zul je:

 • Maak zinvolle connecties met een diverse cast van personages op zoek naar de waarheid
 • Vorm en uit je identiteit door middel van dialoogkeuzes – kies wat voor soort persoon je wilt zijn
 • Verken en ervaar zowel onderdrukte als bloeiende districten van een vreemde, maar toch bekende versie van Vancouver •
 • Kom in het reine met de universele pijn van bestaan ​​en verlies
 • Speel als een wasbeer

Kenmerken

 • Post-apocalyptische dystopie
  • Backbone’s Vancouver is een gevaarlijke plek, hard en verlaten, maar niet geheel verstoken van hoop. Het is een verhaal over een koude en onverschillige wereld, met echte relaties en een beschadigd maar onwrikbaar verlangen om een ​​verschil te maken voor een goede dosis. Iedereen wil van de wereld een betere plek maken, maar dit is niet altijd het geval.
 • Beelden zijn adembenemend.
  • De uitgestrekte stad komt tot leven dankzij een verbluffende mix van pixelafbeeldingen met hoge resolutie en 3D-elementen, waaronder dynamische verlichting, stromende regen, volumetrische mist en neonlichten. Bezoek Gastown, Granville en het Fairmont Hotel, die allemaal opnieuw zijn uitgevonden in een wereld bevolkt door antropomorfe dieren.
 • Een gedenkwaardige en suggestieve soundtrack
  • Danshin en Arooj Aftab’s originele doomjazz soundtrack bevat een ongebruikelijke mix van traditionele jazz en elektronische muziek. De soundtrack voor Backbone is vakkundig geconstrueerd om een ​​dramatische, atmosferische en simpelweg adembenemende sfeer te produceren die het verhaal ondersteunt en verrijkt.

Backbone is digitaal verkrijgbaar via de Nintendo Switch eShop. Er zijn taalkeuzes in het Engels, Japans, Frans, Duits, Spaans, Russisch, Chinees en Portugees.

Ad