Balan Wonderworld – Slechte debuut verkopen in Japan, mislukt om wereldwijd te ranken

Balan Wonderworld – Slechte debuut verkopen in Japan, mislukt om wereldwijd te ranken

Balan Wonderworld maakte zijn debuut op Nintendo Switch en andere platforms, hoewel het uiteindelijk nogal lauw werd ontvangen door zowel critici als spelers.

De slechte ontvangst van het spel wordt sindsdien ondersteund door nieuwe verkoopcijfers die uit Japan komen. Volgens sommige rapporten slaagde Balan Wonderworld er in de eerste week in om in Japan slechts minder dan 2100 exemplaren te verkopen.

En het slaagde er ook niet in om de Top 30 te breken in de Nintendo Switch eShop in Japan, Noord-Amerika en Europa.

Al met al zijn de prestaties van Balan Wonderworld waarschijnlijk een grote teleurstelling voor velen die uitkeken naar de gloednieuwe 3D-platformgame van Sonic-makers Yuji Naka en Naoto Ohshima.

Over Balan Wonderworld

BALAN WONDERWORLD is een wonderbaarlijke actieplatformgame met als thema het Balan Theater.

Onder leiding van de raadselachtige maestro genaamd Balan, gebruiken de sterren van de show Emma en Leo speciale vaardigheden uit een groot aantal karakteristieke kostuums terwijl ze op avontuur gaan in het bizarre en denkbeeldige land Wonderworld. Hier vermengen herinneringen en vergezichten uit de echte wereld zich met de dingen die mensen dierbaar zijn.

Twaalf verschillende verhalen wachten op onze sterren in de Wonderwereld, elk met hun eigen unieke eigenaardigheden. Ze zullen alle hoeken van deze doolhofachtige podia verkennen, gevuld met een groot aantal trucs en valstrikken, om tot de kern van elk verhaal te komen.

Ad