Bandai Namco heeft handelsmerken gedeponeerd voor Waffuu Encore 1&2 Encore

Bandai Namco heeft handelsmerken gedeponeerd voor Waffuu Encore 1&2 Encore

Bandai Namco heeft handelsmerken gedeponeerd voor Waffuu Encore en 1&2 Encore in Japan. Het woord “Encore” wordt meestal gebruikt voor geremasterde game-releases die Bandai Namco publiceert.

Waffuu is een slogan van Klonoa, het hoofdpersonage uit de franchise met dezelfde naam. Beide handelsmerken suggereren mogelijk dat remasters van Klonoa: Door to Phantomile en Klonoa 2: Lunatea’s Veil onderweg zijn. Een nieuwe titel lijkt gewoon te ver buiten de mogelijkheden als je het ons vraagt.

Over Klonoa

Klonoa is een videogameserie gemaakt door Namco en Klonoa Works, evenals de naam van het titulaire personage van de serie. Het personage en de serie werden gelanceerd met de release van Klonoa: Door to Phantomile voor de PlayStation in 1997.

Het personage Klonoa heeft kenmerken van een hond, kat en konijn, maar is niet expliciet een bepaald dier.[1] Hij wordt in de games en manga beschreven als een “Dream Traveler”, die voorbestemd is om naar verschillende plaatsen te reizen waar de staat van dromen in gevaar is, maar hij is zich daar zelf niet van bewust