Banjo-Kazooie komt op 20 januari naar Nintendo Switch Online Expansion Pack

Banjo-Kazooie komt op 20 januari naar Nintendo Switch Online Expansion Pack

De lanceringsdatum voor de originele Banjo-Kazooie op het Nintendo Switch Online Expansion Pack is bevestigd door Nintendo. Vanaf 20 januari 2022 kunnen Nintendo Switch Online Expansion Pack-leden de eerste reis van de beer en de vogel spelen op hun Nintendo Switch.

Er is ook een trailer voor de game uitgebracht, die je hieronder kunt zien:

video
play-rounded-fill

Over Banjo-Kazooie

Het lijkt een vreemde combinatie: een spel met in de hoofdrol een grote, gekke honingbeer genaamd Banjo die een strakke gele korte broek draagt ​​en een onstuimige meeuw met rode kuif in zijn felblauwe knapzak.

Alle onderdelen passen in Banjo-Kazooie, Rare’s 3D-voorloper van Banjo-Tooie, dankzij de inventieve en eigenzinnige jongens van Rare. De plot begint wanneer Gruntilda Banjo’s schattige jongere zus, Tooty, ontvoert om als proefpersoon te dienen voor haar schoonheidsstelende apparaat.

Met zijn trouwe sidekick Kazooie in zijn tas gestopt, snelt Banjo te hulp. Om de verschillende barrières in Gruntilda’s enorme hol te overwinnen, moet de combinatie van beer en vogel constant samenwerken. Banjo’s fysieke kracht komt van pas bij het verslaan van tegenstanders, terwijl Kazooie’s aanpassingsvermogen aan locomotieven het duo in staat stelt de wereld te verkennen op zoek naar de ontbrekende delen van de puzzels van de plaats. Als het besturen van een vreemde beer-vogel-combinatie niet genoeg is, kunnen gamers op zoek gaan naar medicijnman Mumbo Jumbo voor magische veranderingen.

Banjo en Kazooie kunnen meer dan 20 verschillende bewegingen leren, en ze hebben ze allemaal nodig om door de negen plezierrijke rijken van Gruntilda’s Lair te gaan.